Rent trolleri på finkrogen i LorensbergRecensionUteätarna sveps med av spännande smakkombinationer och nyfiken service.
Så bra är Södra vägens hemtrevliga stjärnkrogRecensionKvarterskrogskänsla möter matkonst i ett lite anonymt hörn av stan.
Hemligheten bakom populära jordnötsgrytanSarah Awa Coulibaly lagar en av stans bästa rätter – utan socker och mejeriprodukter.
Avspända fiskrestaurangen är unik i GöteborgRecensionUteätarna får en ny favoritkrog: ”Fyller ett behov vi knappt visste att vi hade.”
En efterlängtad pralinbutik och fem krognyheterFrån libanesisk husmanskost till en Göteborgslegend bland senaste spaningarna.
Ren och rustik matglädje på klassiska bistronRecensionHär planeras inga kulinariska revolutioner – men Uteätarna mår riktigt bra ändå.
Majornas vardagsrum är värt att slå sig ned iRecensionNivån på maten kan bli jämnare, men Uteätarna känner sig hemma i den tidigare lägenheten.
Här friteras grekiska munkar till perfektionPå baddräktskungens taverna tillagas anrika desserten på farmors vis.
Gängen infiltrerar krogarna – så undviker de polisenMyndigheterna ser drogpengar tvättas vita • Åklagaren: ”De har jurister till hjälp”.
Högt och lågt på romantiska hotellkrogenRecensionDet är kul att äta middag i ett 1700-talshus, men lokalen är värd mer än så här.
I industriområdet döljer sig en irakisk delikatessFolk åker över hela stan för att ta del av kilotunga karpar som grillas över öppen eld.
En utmanare till titeln Göteborgs bästa fiskekrogRecensionUteätarna avnjuter en modern och prisvärd meny på upprustade restaurangen.
Från kebab till buljong – här är fem kul krognyheterEn mystisk ramen-nörd kör pop-up och Järntorget får en ny vinbar, bland annat.
Vi Viet är den perfekta stammiskrogenRecensionEn lysande mix av göteborgsk kvarterskrog och vietnamesisk mat.
Här är kvarterskrogen i våra drömmarRecensionHit skulle vi kunna ta med vem som helst utan att skämmas, skriver Uteätarna.
Här är sju krognyheter – från fisk till hantverkspastaDet senaste lasset av nya restauranger rör sig från Kville till Gamlestaden.
Torsken blir inte godare än på FiskekrogenRecensionKlassiska finkrogen är snubblande nära att bli en av Göteborgs främsta restauranger.
Brunnsparken får ny restaurang med takbarGym, kontor och krog med takbar – så blir kvarteret Johanna: ”Fantastisk utsikt”.
Robert Lagerström: Göteborgsfamiljens billiga öl är ett slag i ansiktetKrönika"Hur många krögare skulle mäkta med att sälja Stor stark för 35 kronor under två månader?"
Bättre stämning än mat på nya italienarenRecensionHär finns förutsättningarna för att göra något riktigt bra – om man steppar upp i köket.
Stjärnkockens krog både imponerar och förbryllarRecensionEtt bra ställe för den som söker det trygga och klassiska, konstaterar Uteätarna.
Grillspetten att testa i vår och sommarHetta, örter och brynt smör när Maria Zihammou sätter årets grillmeny.
Bjud på 80-talsmat – rätterna gör comebackReceptAnja Olaug Jelinek bjuder på golden hits som ligger helt rätt i tiden.
Frida Rosengren: Det är dags för krogvärldens Fröken SnuskKulturkrönikaEn hemlig kock har skapat köer under en månad – helt i linje med vårens hetaste trend.
Sex guldkorn bland nya ölen – och två varningarDryck”Varför har Systembolaget köpt in 90 000 burkar av den här smörjan?”, skriver Robert Lagerström.
Robert Lagerström: Jag lät AI agera ölrecensent – så här gick detTvå DagarRobert möter Robot i en duell där åtta nya öl ska testas: ”Detta är ju rena smörjan!”
Åtta festliga vinnyheter att skåla in våren medDryckMarie Oskarsson tipsar om guldkornen ur senaste släppet – perfekta till valborg.
Här är åtta pangviner som släpps i aprilDryckMarie Oskarsson tipsar om nya viner som smakar sommar och semester.
Årets matbluff ska utses – här är finalisternaLakritsglass utan lakrits. • Norrländsk dryck från Småland. • Så röstar du.
Bättre stämning än mat på nya italienarenRecensionHär finns förutsättningarna för att göra något riktigt bra – om man steppar upp i köket.
Stjärnkockens krog både imponerar och förbryllarRecensionEtt bra ställe för den som söker det trygga och klassiska, konstaterar Uteätarna.
Grillspetten att testa i vår och sommarHetta, örter och brynt smör när Maria Zihammou sätter årets grillmeny.
Bjud på 80-talsmat – rätterna gör comebackReceptAnja Olaug Jelinek bjuder på golden hits som ligger helt rätt i tiden.
Frida Rosengren: Det är dags för krogvärldens Fröken SnuskKulturkrönikaEn hemlig kock har skapat köer under en månad – helt i linje med vårens hetaste trend.
Sex guldkorn bland nya ölen – och två varningarDryck”Varför har Systembolaget köpt in 90 000 burkar av den här smörjan?”, skriver Robert Lagerström.
Robert Lagerström: Jag lät AI agera ölrecensent – så här gick detTvå DagarRobert möter Robot i en duell där åtta nya öl ska testas: ”Detta är ju rena smörjan!”
Åtta festliga vinnyheter att skåla in våren medDryckMarie Oskarsson tipsar om guldkornen ur senaste släppet – perfekta till valborg.
Här är åtta pangviner som släpps i aprilDryckMarie Oskarsson tipsar om nya viner som smakar sommar och semester.
Årets matbluff ska utses – här är finalisternaLakritsglass utan lakrits. • Norrländsk dryck från Småland. • Så röstar du.