Fria ordVarför kastar kommunen bort så mycket mat?Dotterns arbetsuppgift blev att för varje måltid fylla säck efter säck med vällagad överbliven mat, skriver Christer.
Världenav Johan TollgerdtHamburgare bannlysta på OS-menyn – stjärnkocken väljer sniglarTotalt ska över sju miljoner måltider lagas • GP får unik titt in hos OS-kocken.
GöteborgKultur & Nöjeav Agnes Gyllenhammar HederothGöteborgsprofilerna: Så bränner vi helst lönenDyr glass, sommarrea och skaldjur • Det väljer profilerna att slösa sina pengar på.
Kulturav Klara-Lovisa LundströmRecension: Sommar i P1 – Niklas EkstedtDet blir hackigt och för mycket när Niklas Ekstedt klämmer in de fem grundsmakerna i sitt sommarprat.
Ekonomiav Valdemar LönnrothHär är länderna med billig och dyr ölLänder som avskräcker den törstige och snåle.
Ekonomiav Linus AhlgrenGöteborgska restaurangbåten ska säljasRestaurangägaren: ”Det känns jättetråkigt”.
Kulturav Jonathan BengtssonNu släpps matprogrammet till Way Out WestPopulär pastabar från Göteborg debuterar – och ovanligt grisig restaurang.
Kulturav Klara-Lovisa LundströmRecension: Jonas Lundqvist på Slakthuset block partyHan kastar ölglas, går på stängsel och gör publiksuccé.
Världenav Mia PetterssonKöpenhamns senaste turistattraktion: Plocka skräpTuristbyråns vd: Försöker inte locka fler besökare • Göteborg & Co: ”Lite småskaligt”.
Världenav Ebba BergströmMünchen öppnar alkoholfri biergartenArrangör: ”Jag vill uppmuntra ett ansvarstagande drickande”.