Jon Bon Jovis hem säljs

LYXHUSET: Rockstjärnan Jon Bon Jovi är född i New Jersey och där ligger också hans lyxiga ”slott”. Familjen säljer nu sitt stora hem med egen pub, inspelningsstudio och pool för motsvarande 180 miljoner svenska kronor.

ANNONS
|

En timmas bilresa från Manhattan ligger rockikonen Jon Bon Jovis lyxiga hem. Här bor stjärnan tillsammans med sin fru Dorothea och deras fyra barn. Hans slottsliknande fastighet i hemstaden New Jersey ligger nu ute till försäljning för motsvarande cirka 180 miljoner svenska kronor.

Huvudbyggnaden där familjen bor är från 1999 och är på 1 700 kvadratmeter. Där finns bland annat sex sovrum, nio badrum, stort vardagsrum med öppen spis, biorum, kök, bibliotek, frukostrum och en bar med utsikt över floden.

Matsalen är designad för att få plats med ett matbord med plats för 18 personer. Inredning i huset påminner om ett fransk slott.

ANNONS

LÄS MER:Kändisarnas hem säljs för miljoner – titta in i deras lyxhus

På andra våningen finns i dag den del där familjen bor. Den andra delen är för gäster och personal. Familjedelen har fyra sovrum med tillhörande badrum och stora garderober.

Master suite har balkong med utsikt över floden Navesink, badrum med ångdusch och badkar. Även det har utsikt över floden. Där finns också ett pentry och en stor walk-in-closet med sittgrupp.

Orkar man inte gå i trapporna kan man ta hissen mellan våningarna.

Jon Bon Jovi har en egen pub

Men familjen har mer än bostadshuset på egendomen. Där ligger även fyra mindre hus varav ett har tre sovrum, vardagsrum, tre badrum och kök.

Ett annat hus har puben ”Shoe Inn”. Den innehåller ett vardagsrum med öppen spis, biljardbord, och en bar som är importerad ända från Frankrike.

Den ursprungliga stallbyggnaden har något som måste vara en självklarhet för en musiker i Jon Bon Jovis klass. På övervåningen finns en inspelningsstudio och i botten ligger ett garage för många bilar. Det fjärde huset har en tvättstuga, en verkstad och förråd.

Hemmet ligger i en stor trädgård som designats av samma företag som en gång i tiden designade New Yorks stolthet, Central Park.

LÄS MER:Här bodde Pitt och Aniston som gifta - nu säljs det

På utsidan har familjen en pool med badhytter och ett utomhuskök, men också egen brygga med båtlift.

ANNONS

Huset blev omnämnt i media 2011 då en inbrottstjuv gjorde inbrott i Jon Bon Jovis hus och hos tre av hans grannar. Rockstjärnan blev av med juveler till ett värde av en miljon kronor. Tjuven hittades i en av grannarnas badrum där han gömde sig. Han greps och åtalades för inbrotten och stölderna.

LÄS MER:Khloé Kardashians ansikte och bostad skapar rubriker

LÄS MER:Här är några av världens dyraste hem

LÄS MER:Rob Lowe säljer sin bostad i Kalifornien

LÄS MER:Sylvester Stallone säljer sitt hus i La Quinta

LÄS MER:Huset i Bel Air har åtta barer

ANNONS