Kändisarnas hem är något utöver det vanliga. i Alicia Keys hem är delvis byggt att glas.
Kändisarnas hem är något utöver det vanliga. i Alicia Keys hem är delvis byggt att glas. Bild: Keller Williams/ Gary Kasl

Kändisarnas hem säljs för miljoner – titta in i deras lyxhus

Kändisar som bland annat Rob Lowe, Kelly Clarkson, Matthew Perry har lagt ut sina bostäder till försäljning i USA. Deras hem har en storlek och en lyx som är något utöver det vanliga. Men smakar det så kostar det, för husen kostar oftast hundratals miljoner att köpa.

ANNONS
|

Vill man ha en stor bostad med vinkällare, pool, plats för sin yacht, underjordiskt garage och kanske en cowboybar, och har några hundra miljoner över, ska man söka sig över Atlanten för ett köp.

LÄS MER:Här är några av världens dyraste hem

Här är några av de största stjärnorna i USA, som lagt lade ut sina hem till försäljning under 2019-2020. Titta in i deras lyxiga hem:

Kändisarnas lyxhem

Kelly Clarkson

Första Idol-vinnaren bor med sin familj i ett lyxigt hus i Tennessee. Huset på 1 800 kvadratmeter är nu till salu för ungefär 75 miljoner kronor. För den summan får köparen till exempel elva badrum, lekrum, sju sovrum och en cowboybar.

Bild: Parks Realty
Läs mer: Kelly Clarkson säljer sitt hem
Kändisarnas lyxhem

Betsey Johnson

Designern som älskar färg lade ut sitt mobila hem till försäljning under hösten. Hennes rosa hem ligger i USA:s lyxigaste husvagnspark, Paradise Cove. Hemmet är på 139 kvadratmeter, har två sovrum och lika många badrum. På utsidan står ett badkar för mysiga bad i trädgården.

Bild: Suzy Poling
Läs mer: Betsey Johnsons färgexplosion är till salu
Kändisarnas lyxhem

Alicia Keys

Artisten Alicia Keys köpte ett hem i La Jolla, Kalifornien - som nog är en dröm för många. Hennes nya hem är på 1 000 kvadratmeter och är på flera våningar. Flera av väggarna är gjorda av glas och havet syns från de flesta rummen i bostaden. Huset har bland annat glashiss, underjordiskt garage, pool och sex badrum.

Bild: Gary Kasl

Läs mer: Titta in i Alicia Keys spektakulära hem
Kändisarnas lyxhem

Kaley Cuoco

Kaley Cuoco är mest känd från långköraren ”The big bang theory”. Hon och hennes make ska flytta, och lade därför ut sitt lyxhus i Los Angeles till försäljning tidigare i år. Tvåvåningshuset är på cirka 740 kvadratmeter, har nio badrum, pool och hela tre walk-in-closets.

Bild: Keller Williams
Läs mer: Stjärnan från "The big bang theory" säljer sitt lyxhus i Los Angeles
Kändisarnas lyxhem

Rob Lowe

Filmstjärnans 929 kvadratmeter stora hem i Montecito, Kalifornien lades ut till försäljning i somras för 400 miljoner kronor. Hans lyxiga hem byggdes 2010, och har bland annat elva badrum, flera kök, vinrum, vinkällare och enorma utomhusytor för lek och umgänge.
Bild: Compass Realty

Läs mer: Rob Lowe säljer sin bostad i Kalifornien
Kändisarnas lyxhem

"The Real Housewives of Beverly Hills"

I det stora rosa huset bodde tidigare paret Camille och Kelsey Grammer, han känd från tv-serien"Fraiser"och hon från "The Real Housewives of Beverly Hills". Realityserien spelades bland annat in i detta hem. I somras var det dags att byta ägare då huset låg ute till försäljning för strax under 200 miljoner kronor.

Bild: The Agency Sandro Dazzan Cooper Mount

Läs mer: Lyxhuset från "The Real Housewives of Beverly Hills" är till salu
Kändisarnas lyxhem

Michael Douglas och Catherine Zeta Jones

Hollywoodparet har hem på flera ställen runt om i världen, men nu vill de sälja ett av dem. Deras sommarhus på Mallorca har legat ute till försäljning tidigare - men nu är det dags igen. På en hög klippa ligger det 1 000 kvadratmeter vita huset. Deras sommarhem har bland annat sovplats för 20 personer, brygga för yachten, pool och vinkällare.

Bild: Engel & Völkers
Läs mer: Filmstjärnornas sommarhus på Mallorca är till salu
Kändisarnas lyxhem

Matthew Perry

Vänner-skådisen Matthew Perry är inte bara skådespelare, han jobbar även med att köpa och renovera bostäder som han sedan säljer. I Los Angeles ligger denna lyxiga lägenhet som han säljer för dryga 340 miljoner kronor. I samma hus bor stjärnor som Rihanna, Paula Abdul och Elizabeth Berkley.

Bild: Michael MacNamara and Jason Speth
Läs mer: Vänner-stjärnan Matthew Perry säljer lyxbostad i Los Angeles
Kändisarnas lyxhem

Khloé Kardashian

Det har sex sovrum, sju badrum, en lekplats på utsidan, ett flertal uteplatser att hänga på – både i solen och skuggan. Stort poolområde med jacuzzi är placerad i den stora trädgården på baksidan. Hela huset är dessutom helt insynsskyddat.

Där finns även kök, ett bibliotek, hemmabio, ett gästhus, sminkrum, och man kan nog utgå ifrån att hon också har en stor walk-in-closet.

Priset för att få bo som en Kardashian är drygt 182 miljoner kronor.
Bilder: The SOCIETY Group

Läs mer: Khloé Kardashians ansikte och bostad skapar rubriker

Kändisarnas lyxhem

Sylvester Stallone

Stallones "lilla" hus byggdes 2008 och är på 455 kvadratmeter fördelade på två våningar. Hela hemmet är inrett i ljusa färger och med mycket trädetaljer. Vardagsrummet på bottenvåningen ligger på två våningar och har en stor öppen spis. På bottenvåningen ligger också köket, matsalen och vinrummet.
Bild: Doyle Terry courtesy of Douglas Elliman

Läs mer: Sylvester Stallone säljer sitt hus i La Quinta
Kändisarnas lyxhem

Dr Phil

Bakom ett par slingriga grindar i Beverly Hills ligger huset med den udda inredningen som är på nästan 600 kvadratmeter – fördelade på två våningar. Trappräcket ser ut att vara av träormar och en av väggarna är fylld med smälta vapen. I hallen hänger det en tavla med ordet "Fuck" på.

Där finns fem sovrum och sex badrum, ett biorum med rosa detaljer, ett ljusblått spelrum med ett blått biljardbord med lejonfötter – en vinkyl och en öppen öppen spis.

Bild: Hilton & Hyland
Läs mer: Dr Phil säljer ett av sina hus
Kändisarnas lyxhem

Jennifer Lawrence

Hennes takvåning är kanske inget för en höjdrädd köpare, hennes terrass fördelad på två våningar är på hela 278 kvadratmeter, och har en utsikt över större delarna av New York.

På den enorma terrassen finns en pergola med en öppen spis för kyliga dagar, ett utomhuskök med både kylskåp och handfat, grill, ett inbyggt pingisbord och en massa plats att hänga på för umgänge.

Bild: Compass Realty

Läs mer: Jennifer Lawrence rear ut sitt New York-penthouse

ANNONS