Khloé Kardashians ansikte och bostad skapar rubriker

LYXHUSET: Realitystjärnan Khloé Kardashian är i ropet mer än vanligt just nu. För en vecka sedan lade hon ut en bild på sig själv på Instagram som skapat rubriker och kommentar. Folk har till exempel undrat om hon bytt huvud. Men hon ska även sälja sitt lyxiga hem i Los Angeles.

ANNONS
|

Khloé Kardashian tillhör en av världens mest kända familjer. Familjen har blivit känd genom sin realityserie "Keeping Up with the Kardashians", första avsnittet visades redan 2007. Tv-tittarna kan fortfarande följa deras liv via tv, sociala medier och media.

Just nu är Khloé Kardashian lite extra i ropet efter en bild på sig själv som hon publicerade på sitt instagramkonto, med 112 miljoner följare, för cirka en vecka sedan. Många överöste henne med kärlek i form av emoji-hjärtan och kommentarer om hur snygg hon var. Men många undrade också vad hon gjort med sitt ansikte då de inte kände igen henne.

ANNONS

Khloé Kardashian säljer sitt hus i Calabasas

Men hon är också i ropet då mäklaren Tomer Fridman på mäklarfirman "Compass" hintade i tv-inslaget "Real talk" som produceras av pr-firman The society group, att han säljer en väldigt känd kvinnas hem. I inslaget sa han att hon är hans favoritkändis men han ville inte namnge henne.

LÄS MER:Kändisarnas hem säljs för miljoner – titta in i deras lyxhus

Pr-firman i USA skriver i ett mejl att de inte bekräftar att det är hennes hus. Men det gör Daily Mail som var först att avslöja att det var Khloé Kardashians hus som var till salu. Om man följer henne på Instagram är det möjligt att man redan känt igen huset.

Lyxhuset ligger i ett mycket exklusivt och kändistätt område i Los Angeles, bland annat bor hennes syster Kourtney där, men även mamma Kris Jenner.

LÄS MER:Här är några av världens dyraste hem

Köpte huset av Justin Bieber

Men Khloé är inte den första kändisen som bott där. 2014 köpte hon det av den världskända sångaren och musikern Justin Bieber och innan dess bodde en ex-fru till komikern och skådespelaren Eddie Murphy där, han köpte det till henne vid deras skilsmässa.

Khloé köpte huset efter att hon skilt sig från basketstjärnan Lamar Odom. Efter det gjorde hon en kostsam och omfattande renovering av bostaden. Nu har hon bestämt sig för att sälja det 1 000 kvadratmeter stora huset i Calabasas.

ANNONS

Så vad hittar man i hennes hem?

Det har sex sovrum, sju badrum, en lekplats på utsidan, ett flertal uteplatser att hänga på – både i solen och skuggan. Stort poolområde med jacuzzi är placerad i den stora trädgården på baksidan. Hela huset är dessutom helt insynsskyddat.

Där finns även kök, ett bibliotek, hemmabio, ett gästhus, sminkrum, och man kan nog utgå ifrån att hon också har en stor walk-in-closet.

Priset för att få bo som en Kardashian är drygt 182 miljoner kronor.

LÄS MER:Bill Gates nya hem kostade 435 miljoner kronor

LÄS MER:Mötley Crüe-trummisen Tommy Lee säljer sitt hem

LÄS MER:Jennifer Lawrence rear ut sitt New York-penthouse

Real Talk är IGTV's nummer ett mäklarshow som sänds live varje dag klockan 11:11.

ANNONS