Mötley Crüe-trummisen Tommy Lee säljer sitt hem

LYXHUSET: Trummisen Tommy Lee i hårdrocksbandet Mötley Crüe bor i en 900 kvadratmeter stor villa i Kalifornien. Hans grannar är medlemmar i kändisfamiljen Kardashian och Justin Bieber. Nu säljer han sitt lyxhus med bar och inspelningsstudio för 45 miljoner kronor.

ANNONS
|

I kändistäta Calabasas i Kalifornien bor trummisen Tommy Lee. Han är känd som en av medlemmarna i amerikanska hårdrocksbandet Mötley Crüe, så väl som för sina kärlekar. Han har genom åren bland annat varit gift med skådespelerskorna Pamela Anderson från tv-serien "Baywatch" och Heather Locklear från tv-såporna "Dynastin" och "Melrose Place".

Prissänkt med 15 miljoner kronor

Högt upp på en klippa med utsikt över stan ligger Tommy Lees hem. Han köpte sitt lyxhus 2007 och lade ut det till försäljning redan 2016, dock utan att lyckas hitta någon köpare. Priset var då motsvarande nästan 60 miljoner kronor. Sen försökte han igen 2018. Nu gör han ett nytt försök, men den här gången har han sänkt priset till motsvarande 45 miljoner kronor.

ANNONS
Utsikten från Tommys poolområde går inte av för hackor.
Utsikten från Tommys poolområde går inte av för hackor. Bild: The Agency

LÄS MER:Bostaden Wilhelmsberg i Örgryte är till salu

För den summan får man ett hus i tre våningar som är på drygt 900 kvadratmeter. Där finns sex sovrum, åtta badrum, flera vardagsrum – i ett av dem har trummisen placerat sin flygel. I huset finns kök med separat matsal, ett bibliotek och så klart en bar. Centralt i huset finns ett atrium med ett flyttbart glastak som släpper in ljus till palmerna och koi-fiskarna.

I anslutning till husets största sovrum finns en walk-in-closet med gott om plats för kläder, skor och annat.

Men det finns mer i bostaden.

LÄS MER:Bill Gates nya hem kostade 435 miljoner kronor

Granne med Kardashian

I bottenvåningen ligger varje musikers dröm, för där har Tommy Lee låtit bygga en ljudisolerad musikstudio med separat kontrollrum. På samma våning finns en bio, ett avsmakningsrum och en matsal.

På uteplatsen kan köparen äta middag och sola eller bada i poolen och jacuzzin.

Vill Tommy Lee hänga med andra kändisar behöver han inte åka långt. För i samma område bor kändisar som Justin Bieber, Drake, Miley Cyrus och medlemmar i tv-familjen Kardashian.

LÄS MER:Kändisarnas hem säljs för miljoner – titta in i deras lyxhus

LÄS MER:Här är några av världens dyraste hem

LÄS MER:Villa Kastenhof i Lerum är till salu för en hemlig summa

ANNONS