Jennifer Lawrence rear ut sitt New York-penthouse

LYXHUSET: Stjärnan från "The hunger games" säljer sin våning i det lyxiga området Upper East Side, på Manhattan. Men hon har fått sänka priset för våningen med flera miljoner kronor. För att komma in i den lyxiga bostaden, är det bara att sätta nyckeln i den privata hissen.

ANNONS
|

Har man väldigt mycket pengar, är känd och vill bo på Manhattan, brukar en bostad i det fina området Upper East Side, vara platsen för ett bostadsköp – så även för den Oscarsbelönade filmstjärnan Jennifer Lawrence.

LÄS MER:Här är några av världens dyraste hem

2016 köpte hon sitt penthouse i det 30 våningar höga huset i lyxområdet för cirka 148 miljoner kronor.

Men nu vill hon sälja sin lyxiga bostad, i somras lade Lawrence ut bostaden till försäljning för 146 miljoner kronor, men ingen nappade. Nu kan man köpa hennes penthouse för "bara" 114 miljoner kronor.

LÄS MER:Dr Phil säljer ett av sina hus

Jennifer Lawrence takvåning är kanske inget för en höjdrädd köpare, hennes terrass fördelad på två våningar är på hela 278 kvadratmeter, och har en utsikt över större delarna av New York.

ANNONS

På den enorma terrassen finns en pergola med en öppen spis för kyliga dagar, ett utomhuskök med både kylskåp och handfat, grill, ett inbyggt pingisbord och en massa plats att hänga på för umgänge.

På den stora terrassen finns gott om plats för umgänge, och utsikten går inte av för hackor.
På den stora terrassen finns gott om plats för umgänge, och utsikten går inte av för hackor. Bild: Compass Realty

Privat hiss

För att komma in i lägenheten är det bara att sätta nyckeln i den privata hissen, sen kliver man rakt in i den ljusa 400 kvadratmeter stora bostaden.

Hennes penthouse har tre sovrum, fem badrum, stort kök med bland annat en vinkyl, ett kylskåp med glasdörr och fler ugnar. När man diskar kan man njuta av utsikten över "The Big Apple".

Här hittar man även en matsal i anslutning till hela två vardagsrum, et spelrum och omklädningsrum i anslutning till sovrummen.

I fastigheten finns bastu, gym, pool, en concierge och dörrvakt. Och som sagt, allt detta får man för 114 miljoner kronor.

LÄS MER:Kändisarnas hem säljs för miljoner – titta in i deras lyxhus

LÄS MER:Här bodde Pitt och Aniston som gifta - nu säljs det

ANNONS