Dr Phil säljer ett av sina hus

LYXHUSET: Tv-psykologen Dr Phil säljer en av sina fastigheter. På utsidan ser huset ut som vilket hus som helst, men på insidan är det allt annat än vitt och fräscht. Hemmets unika inredning har blivit en snackis på nätet. Vad sägs om ett trappräcke av träormar och en vägg med smälta vapen.

ANNONS
|

USA:s mest kända psykolog Dr. Phil, eller Phil McGraw som han egentligen heter, säljer en av sina fastigheter i USA. Bilder på bostaden har de senaste dagarna publicerats i tidningar, på Twitter och andra sociala medier runt om i världen, och det är husets inredning som intresserat alla.

LÄS MER:Här är några av världens dyraste hem

Folks kommentarer om inredningen har inte uteblivit – någon tycker hemmet hör hemma i en serietidning, en annan anser att huset borde ta en lugnande tablett, för att bara nämna ett par av kommentarerna.

LÄS MER:Kändisarnas hem säljs för miljoner – titta in i deras lyxhus

Huset ägs av tv-doktorn – men det ska vara hans son Jordan McGraw som är musiker, som bor i det. Vem som ligger bakom husets inredning är oklart.

ANNONS
I baren finns det mycket att titta på.
I baren finns det mycket att titta på. Bild: Hilton & Hyland

Trappräcke med träormar

Bakom ett par slingriga grindar i Beverly Hills ligger huset med den udda inredningen som är på nästan 600 kvadratmeter – fördelade på två våningar. Trappräcket ser ut att vara av träormar och en av väggarna är fylld med smälta vapen. I hallen hänger det en tavla med ordet "Fuck" på.

Där finns fem sovrum och sex badrum, ett biorum med rosa detaljer, ett ljusblått spelrum med ett blått biljardbord med lejonfötter – en vinkyl och en öppen öppen spis. Vid den annorlunda trappan upp till andra våningen ligger en stenklädd bar – ovanför den hänger en enorm ljuskrona.

LÄS MER:Herrgården som är en dröm för Star Wars-fans

På utsidan ligger en lummig trädgård med figurklippta träd, pool och en bubbelpool. Där finns ett par uteplatser med öppna spisar, och en av dem har ett utekök om man är sugen på att laga mat när man sitter ute.

Vill man ha ett hus som inte är färglöst och som sticker ut, är det bara att slå till. Priset för den här fastigheten är drygt 55 miljoner kronor.

LÄS MER:Rob Lowe säljer sin bostad i Kalifornien

LÄS MER:Här bodde Pitt och Aniston som gifta - nu säljs det

ANNONS