Sylvester Stallone säljer sitt hus i La Quinta

LYXHUSET: Den gamla actionskådisen Sylvester Stallone äger ett hus i golfstaden La Quinta. I alla fall i ett tag till, hans lyxiga hem är till salu för 32 miljoner kronor. Men köper man det har man kanske lyckan att springa på en medlem ur familjen Kardashian i mataffären, då flera av dem har hus i orten.

ANNONS
|

Amerikanska actionskådisen Sylvester Stallone är väl mest känd för filmer som Rambo, Rocky och Cliffhanger. Filmerna som spelades in mellan 70 och 90-talet, visas med jämna mellanrum på svensk tv. Man kan tänka sig att han tjänat en bra hacka på filmerna som gjort att han kunnat unnat sig exklusiva boenden.

Ett av Stallones hem ligger i Miami, ett annat i golfdestinationen La Quinta, Kalifornien. Det sistnämnda huset har han nu bestämt sig för att sälja.

LÄS MER:Här bodde Pitt och Aniston som gifta - nu säljs det

Stallones "lilla" hus byggdes 2008 och är på 455 kvadratmeter fördelade på två våningar. Hela hemmet är inrett i ljusa färger och med mycket trädetaljer. Vardagsrummet på bottenvåningen ligger på två våningar och har en stor öppen spis. På bottenvåningen ligger också köket, matsalen och vinrummet.

ANNONS
På den trevliga innergården kan man ta sig en drink eller en matbit.
På den trevliga innergården kan man ta sig en drink eller en matbit. Bild: Doyle Terry courtesy of Douglas Elliman

En trappa upp hittar man de fyra sovrummen, badrummet till master bedroom har badkar och två tvättställ. I nämnda sovrum finns också en öppen spis för kyliga dagar och en höj- och sänkbar tv vid sängens fotände. Bredvid ligger så klart en walk-in-closet och ett sminkrum.

LÄS MER:Här är några av världens dyraste hem

På utsidan hittar man flera uteplatser att hänga på, en finns utanför matsalen, en är vid entrén som är omgärdad av murar och helt skyddad från insyn. På övre plan finns en terrass med utsikt över området.

Granne med en Kardashian

Självklart finns det också ett stort poolområde där man kan ligga och sola, eller ta ett svalkande dopp i poolen. Eller mysa i bubbelpoolen. På terrassen har man byggt en eldstad och en utomhuskök. Vill man inte ligga i solen skyddar palmerna från solstrålarna. En bäck flyter nedanför poolområdet och delar av tomten mot skogen.

Är man spekulant på Stallones hus bör man nog spela golf då det kryllar av golfbanor i området. Förutom Ramboskådisen ska supermodellen Cindy Crawford, Kardashian-mamman Kris Jenner, dottern Kylie Jenner och även Kim Kardashian West ha varsitt hus i golfstaden.

Men staden har också anknytning till Sverige, då vår stora filmstjärna Greta Garbo bodde under många år på La Quinta Resort & Club.

ANNONS

Vill man bo som "Rocky" får man hosta upp ungefär 32 miljoner kronor, men har man tur kanske man springer på en Kardashian i mataffären. Det kan väl vara värt en del.

LÄS MER:Stjärnan från "The big bang theory" säljer sitt lyxhus i Los Angeles

LÄS MER:Titta in Alicia Keys nya och spektakulära hem

LÄS MER:Mötley Crüe-trummisen Tommy Lee säljer sitt hem

ANNONS