Huset i Bel Air har åtta barer

LYXHUSET: I Bel Air ligger ett spektakulärt och alldeles nybyggt hus som man kan köpa nu. Det vill säga om man har en miljard kronor över. Men då får man 21 badrum, ett 20-bilsgarage, en utomhusbio och åtta barer. Bland annat.

ANNONS
|

Om någon har en strax under miljard kronor över som ligger och skvalpar på bankkontot – finns det ett spektakulärt och sprillans nybyggt hus att köpa i ett av USA: s mest exklusiva områden, Bel Air.

Redan innan huset var färdigbyggt låg det ute till försäljning, då var det den svenska kändismäklaren Fredrik Eklund som försökte sälja huset.

Kändismäklaren Fredrik Eklund var inblandad i försäljningen av huset redan innan det var färdigbyggt.
Kändismäklaren Fredrik Eklund var inblandad i försäljningen av huset redan innan det var färdigbyggt. Bild: Olof Ohlsson

Nu är huset klart och man gör ett nytt försök med nya mäklare.

Det 4 000 kvadratmeter stora huset ligger högt upp på en klippa och har noll insyn från nyfikna grannar.

Så vad får man för en miljard kronor?

ANNONS

Jo, åtta sovrum och hela 21 badrum, en inspelningsstudio, två kök inne och ett utomhuskök. Och en himla massa balkonger och uteplatser. Ett säkerhetsrum, sex öppna spisar, personalbostäder och hiss.

LÄS MER:Här är några av världens dyraste hem

På utsidan finns en stor trädgård och uteplats i olika nivåer. Och så klart en infinity-pool med utsikt, och plats för många solstolar.

Utomhusbio på terrassen

Vill man inte titta på utsikten från en av husets terrasser finns det där en utomhusbio. Inomhus kan man också titta på film i biorummet. Där har man plats för 36 besökare, i anslutning till bion finns två badrum och ett pentry, perfekt om man vill poppa popcorn till filmen.

Ett hus i den här prisklassen har så klart även en spa-avdelning, här finns en saltvattenpool inomhus, men också bastu, ångrum, ett stort gym omgärdat av speglar. I gymmet finns också tv-apparater, ett pentry och ett isbad.

Basketplanen som ligger i anslutning till garaget kan omvandlas till balsal om så önskas. Garaget som ligger inomhus har plats för 20 bilar och en station där man kan ladda sina elbilar.

LÄS MER:Kändisarnas hem säljs för miljoner – titta in i deras lyxhus

Plats för 1 200 vinflaskor

Vinprovningsrummet ligger praktiskt nog i direkt anslutning till den tempererade vinkällaren som har plats för över 1 200 vinflaskor.

Apropå alkohol är det inte fel om den som köper huset gillar att festa, för man har byggt hela åtta barer i lyxhuset.

ANNONS

Husets två master suites har varsin öppen spis, varsin stor walk-in-closet och balkong. I det ljusa badrummet som ska vara ”hennes” finns mycket plats för smink och ”lukta-gottprodukter”.

Ja, här finns väl det mesta man kan önska sig, men för de flesta av oss saknas det nu bara en miljard kronor.

LÄS MER:Khloé Kardashians ansikte och bostad skapar rubriker

LÄS MER:Sylvester Stallone säljer sitt hus i La Quinta

LÄS MER:Bill Gates nya hem kostade 435 miljoner kronor

ANNONS