Rob Lowe säljer sin bostad i Kalifornien

LYXHUSET: Filmstjärnan Rob Lowe satte många damers hjärtan i brand redan på 80-talet i filmer som "Youngblood" och "St. Elmo’s Fire", hans stora framgångar på vita duken och tv har gett honom möjlighet att bo fint. Men nu har någon annan möjlighet att köpa hans lyxhus i Kalifornien.

ANNONS
|

I Montecito, Kalifornien bor tv- och filmstjärnan Rob Lowe. Den äldre generationen minns honom från filmer som "Youngblood" och "St. Elmo’s Fire" på 80-talet, men är man yngre har han setts i bland annat "Code Black" och "Brothers & Sisters".

Han har ett stort hus i Montecito som nu ligger ute till försäljning. Huset byggdes 2010 och är på 929 kvadratmeter.

Det sköna vädret i Kalifornien lockar till att vara mycket utomhus, och "Vita huset"-stjärnans lyxvilla finns mycket att göra i solen, eller skuggan om man så föredrar.

LÄS MER:Lyxhuset från "The Real Housewives of Beverly Hills" är till salu

Det stora vita huset är omgärdat av en stor trädgård och gräsmattor så stora att man kan ägna sig åt olika lagsporter på dem. När man lekt klart är det bara att hoppa i den svala poolen. När man badat klart kan man chilla i poolhuset som har både kök och sovrum.

ANNONS
Rob Lowes hus på drygt 900 kvadratmeter i Montecito, är till salu för drygt 400 miljoner kronor.
Rob Lowes hus på drygt 900 kvadratmeter i Montecito, är till salu för drygt 400 miljoner kronor. Bild: Compass Realty

Pris: drygt 400 miljoner kronor

Huset har sex sovrum och elva badrum. Det största sovrummet har en öppen spis – men det finns ytterligare åtta stycken i huset, varav en ute på verandan. Det finns ett stort kök att laga mat i, men även ett kök för catering, och ett utomhuskök.

Älskar de nya ägarna att ha fester, finns det flera rum, både på insidan och på utsidan som passar för middagar och party.

I de dryga 400 miljonerna som huset kostar ingår även, vinrum, musikrum med en bar, tennisbana, flera uteplatser, en koi-damm, spa, gästhus med två sovrum, kontor, vinkällare med plats för många flaskor, en walk-in-closet och ett biorum. Bland annat.

LÄS MER:Filmstjärnornas sommarhus på Mallorca är till salu

ANNONS