Här bodde Pitt och Aniston som gifta - nu säljs det

LYXHUSET: Nu finns det möjlighet att bo där två av världens största filmstjärnor tidigare bott. I Beverly Hills ligger huset där Brad Pitt och Jennifer Aniston bodde som nygifta. Lyxhuset är nu till salu för hundratals miljoner kronor – men då får man bland annat en egen pub.

ANNONS
|

I Beverly Hills ligger huset som det dåvarande kärleksparet Brad Pitt och Jennifer Aniston köpte när de var nygifta. De köpte huset 2001, och sålde det sen 2006. Men deras kärlekssaga tog slut redan året innan huset såldes.

Om det var den tre år långa renovering som slet på äktenskapet eller om Brad Pitt redan då hade fått upp ögonen för Angelina Jolie låter vi vara osagt. Men många beslut om bostadens inredning ska tas tillsammans, och man är verkligen inte alltid överens.

LÄS MER:Här är några av världens dyraste hem

Tennisbana och pub

Brad och Jennifer bytte ut köksgolvet mot ett uppvärmt marmorgolv, de byggde en pub i huset - där golvet togs ifrån ett 200 års gammalt fransk slott, de gjorde om ett rum till ett biorum med bar. Filmstjärnorna byggde också en tennisbana och ett gästhus på området. Från ett av sovrummen kan man mer eller mindre kliva ur sängen och över till tennisbanan för en turnering, så nära ligger den.

ANNONS

LÄS MER:Titta in Alicia Keys nya och spektakulära hem

På utsidan finns en poolområde att hänga vid, på soliga dagar.
På utsidan finns en poolområde att hänga vid, på soliga dagar. Bild: Tyler Hogan

Nuvarande ägaren som köpte huset av kändisparet försöker nu sälja fastigheten som tidigare i år låg ute till försäljning. Efter att ingen nappat görs nu ett nytt försök.

Kändisparets före detta hus ligger ute till försäljning för drygt 400 miljoner kronor, vilket är cirka 130 miljoner mindre än tidigare i år. För de pengarna får köparna ett hus på drygt 1 000 kvadratmeter.

LÄS MER:Lyxhuset från "The Real Housewives of Beverly Hills" är till salu

Matplats för 20

Här finns fem sovrum och 12 badrum, gästhus med ett sovrum, flera vardagsrum, matsalen har är stor och det ska finnas plats för runt 20 gäster. Puben i huset har en hög mysfaktor med en öppen spis. I huset finns kök och ett gym för de som vill hålla sig i trim. Vardagsrummet på bottenplan leder direkt ut till poolområdet. Vill man äta sina måltiden ute i solen, finns det gott om yta för olika sittgrupper.

LÄS MER:Rob Lowe säljer sin bostad i Kalifornien

LÄS MER:Kelly Clarkson, första Idol-vinnaren, säljer sitt lyxhus

ANNONS