Kändisarnas botoxläkare Alex Khadavi säljer sitt miljonhem

LYXHUSET: Kändisarnas hudläkare och plastikkirurg, Alex Khadavi har byggt ett hus som är något utöver det vanliga i Bel Air. Där finns en glashiss i koi-dammen, ett Dj-bord i vardagsrummet och ett gästhus med egen tequila bar, bland annat. Men för att få detta och lite till får man betala över 700 miljoner kronor.

ANNONS
|

På höjden i lyxiga Bel Air har kändisarnas hudläkare och plastikkirurg, Alex Khadavi byggt sitt drömhus, ”Palazzo di Vista”. Planen var att bo där själv, men det var lite för dyrt för honom, så nu ska det säljas.

2013 köpte han fastigheten för cirka 120 miljoner kronor, sen ska han ha spenderat närmare 250 miljoner kronor på att renovera och bygga om bostaden. För det färdiga huset på 2 000 kvadratmeter vill han nu ha närmare 730 miljoner kronor. Och köparen får verkligen ett annorlunda hus.

LÄS MER:Raj Kanodia ”rear” ut sitt hus i Bel Air

På bottenvåningen och i vardagsrummet har han byggt ett infällbart DJ-bord. Och utanför finns en glashiss i en damm med koi (karpfisk) med en Salvador Dali-klocka.

ANNONS

Totalt finns sju sovrum och elva badrum. Master-suite har en öppen spis och walk-in-closets. I det stora tillhörande badrummet finns dubbeldusch, två tvättställ och i mitten ett badkar med utsikt över staden. På utsidan går ett stort soldäck runt huset. Öppen spis finns även i ett av vardagsrummen och på utsidan.

Men det finns mer i hemmet som matsal, vinkällare, biorum, ett champagne-avsmakningsrum, bilmuseum, ett konstgalleri med sju storbildsskärmar, bar och personalbostad.

LÄS MER:”Palais Vénitien” i Cannes kostar 1,2 miljarder

Gästhuset har tequilabar

På utsidan har Alex Khadavi byggt en infinity pool med jetstrålar, och en laserprojektor skickar ut färgglada ljusstrålar högt ovanför det stora poolområdet. På baksidan finns flera uteplatser, en bar och ett gästhus.

Gästerna som bor i gästhuset blir kanske glada när de upptäcker att utanför deras hus finns en tequilabar. Men gästhuset har även två sovrum, tre badrum, stort kök, spa och en uteplats – där skulle man nog stortrivas som gäst.

Mäklarna som håller i försäljningen är Aaron Kirman of Aaron Kirman Group på Compass och Mauricio Umansky på The Agency.

LÄS MER:Johnny Depp säljer sin franska by med restaurang

Fler lyxhus är till salu

Ytterligare två av kändisarnas plastikkirurger säljer också sina lyxhus just nu.

Raj Kanodias som är expert på att fixa till folks näsor, har ett hus på 3 150 kvadratmeter, så klart ligger det också i Bel Air. Det har bland annat nio sovrum, 20 badrum, vinkällare, bar, spa, gym, infinity pool och en läkarmottagning. För det och mycket mer vill han ha 830 miljoner kronor, men då är det prissänkt. Utgångspriset var 1,5 miljarder kronor.

ANNONS
Raj Kanodias hem är på hela 3 150 kvadratmeter och har en vidunderlig utsikt. Men det kostar att ligga på topp, för att få allt får man betala 830 miljoner kronor.
Raj Kanodias hem är på hela 3 150 kvadratmeter och har en vidunderlig utsikt. Men det kostar att ligga på topp, för att få allt får man betala 830 miljoner kronor. Bild: realtor.com

Också Paul Nassif, plastikkirurg känd från tv-serien ”Botched” säljer sitt hus i samma område (det verkar som att man visst ska bo i Bel Air om man är plastikkirurg åt kändisarna). Hans hem är på 1 124 kvadratmeter och har sju sovrum och 14 badrum. Där finns bland annat också pool, vinrum, utomhusbar, kontor och en hemmabio. Priset ligger ”bara” på 266 miljoner kronor.

Paul Nassif, från tv-serien ”Botched” har också ett hus i Bel Air som han nu säljer.
Paul Nassif, från tv-serien ”Botched” har också ett hus i Bel Air som han nu säljer. Bild: The Agency

LÄS MER:Jon Bon Jovis hem säljs

LÄS MER:Sylvester Stallone säljer sitt miljardhem i Beverly Park

LÄS MER:Kelly Clarkson, första Idol-vinnaren, säljer sitt lyxhus

LÄS MER:John Legend och Chrissy Teigen säljer sitt hus i Beverly Hills

LÄS MER:Pierce Brosnan säljer sitt hus för strax under en miljard

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS