Pierce Brosnan säljer sitt hus för strax under en miljard

LYXHUSET: Den före detta Bondskådisen Pierce Brosnan och hans fru Keely Shaye Brosnan säljer sitt 1 200 kvadratmeter stora strandhus i Malibu. Parets hem innehåller all lyx man kan tänka sig, som bland annat ett specialdesignat tempererat vinrum, en saltvattenpool och en musikstudio.

ANNONS
|

Tidigt på 80-talet spelade han den stilige privatdetektiven i tv-serien ”Remington Steele”. Sen har karriären för Pierce Brosnan gått spikrakt uppåt. Han har spelat ”James Bond” flera gånger och i succéfilmer som ”Mamma Mia”, ”Välkommen Mrs. Doubtfire”, ”Äventyraren Thomas Crown” och ”Bröllop i Italien”. För att bara nämna några få.

Pierce Brosnan i rollen som agent 007.
Pierce Brosnan i rollen som agent 007. Bild: ROBERTO VELAZQUEZ

LÄS MER:Khloé Kardashians ansikte och bostad skapar rubriker

Nu under coronapandemin har han och hans fru Keely Shaye Brosnan tillbringat mycket tid i sitt hem på Hawaii vilket man kan se på hennes Instagram. Det huset är inte det enda hem de har, paret har även ett hus på stranden i Malibu, och det har de nu lagt ut till försäljning.

ANNONS

Huset har 14 badrum

Marken där det Thailand-inspirerade huset ligger köpte paret för 20 år sedan. Därefter lät de bygga det 1 200 kvadratmeter stora huset. Hemmet som kallas ”orkidéhuset” är på tre våningar och innehåller fem sovrum och hela 14 badrum.

I paret Brosnans hem saknas nog inget, där finns ett gym, kontor, ljudisolerad hemmabio med bar, vinkällare, bibliotek, frukostrum, personalrum, skafferi, musikstudio, spelrum, ångdusch och flera öppna spisar. De har även ett spa med bastu, ångrum, stort japanskt badkar och dusch.

I huvudbyggnaden finns ett stort rum där både vardagsrummet och matsalen går ihop, där har man även en öppen spis, och därifrån är man bara ett steg ifrån den stora uteplatsen. Köket har väl det som behövs för matlagning, inklusive två köksöar och två spisar. För myset finns där en öppen spis.

LÄS MER:Kändisarnas hem säljs för miljoner – titta in i deras lyxhus

Specialdesignat vinrum

I närheten av husets skafferi har man placerat två vinkylar, två ismaskiner och två diskmaskiner. Bra att ha om man har mycket gäster. Där har man också byggt ett specialdesignat och tempererat rum för vinflaskorna.

På övervåningen ligger parets master suite som har härlig utsikt över havet. I anslutning ligger ett vardagsrum, två öppna spisar, badrum och en walk-in-closet.

Vill folk komma och hälsa på när de har semester är det inga problem då där finns ett gästhus på två våningar precis vid poolen. I det har man placerat ett vardagsrum med en öppen spis, badrum en bar och två balkonger.

ANNONS

LÄS MER:John Legend och Chrissy Teigen säljer sitt hus i Beverly Hills

På utsidan finns hur mycket plats som helst för en middag, en drink i solnedgången, ett dopp i saltvattenpoolen, eller för att bättre på solbrännan. Vill man tvätta av sig sanden efter ett bad i havet finns en utomhusdusch med. Till poolen tillhör det också ett poolhus.

Priset för allt detta och lite till är så mycket som 911 miljoner kronor. Att spela agent 007 lönar sig verkligen.

LÄS MER:Mötley Crüe-trummisen Tommy Lee säljer sitt hem

LÄS MER:Matthew Perry säljer sitt strandhus

LÄS MER:Dolph Lundgren säljer sitt lyxhus i Los Angeles

LÄS MER:Fd Fröken Sverige säljer sin lyxiga herrgård i USA

LÄS MER:Huset i Montana har bowlinghall och skjutbana inomhus

ANNONS