Dolph Lundgren säljer sitt lyxhus i Los Angeles

LYXHUSET: Nyförlovade actionskådisen Dolph Lundgren har lagt ut sitt hus i Hollywood Hills till försäljning. Mäklare är en annan svensk – nämligen Fredrik Eklund, bland annat känd från tv-serien ”Million dollar listing New York”.

ANNONS
|

Den 62-åriga svenska Rocky-skådisen Dolph Lundgren bor i Los Angeles sedan många år tillbaka. Han är kanske mest känd som boxaren Ivan Drago i Rocky IV från 1985. Men 2010 fick de svenska tv-tittare se en annan sida av honom när han var programledare för Melodifestivalen tillsammans med Christine Meltzer och Måns Zelmerlöw. Då sjöng han både Elvis och dansade.

Fredrik Eklund säljer hans hus

Just nu bor han i ett hus som ligger precis vid ikoniska Sunset Strip i Los Angeles. Om han bor där med sin sprillans nya fästmö, 24-åriga norskan Emma Krokdal är inte känt.

Men nu har han bestämt sig för att flytta, och då är det himla praktiskt att känna en av världens mest kända mäklare, Fredrik Eklund. Det är nämligen han som har fått uppdraget att sälja Dolphs lyxhus i Los Angeles.

ANNONS
Dolph Lundgren har bett kändismäklaren Fredrik Eklund om hjälp att sälja sitt hus i LA.
Dolph Lundgren har bett kändismäklaren Fredrik Eklund om hjälp att sälja sitt hus i LA. Bild: Arkivbild: Olof Ohlsson

Huset ligger i Hollywood Hills och därifrån har han makalös utsikt över staden. Huset byggdes 2009 och är på strax under 500 kvadratmeter. Han ska ha flyttat in så sent som 2018.

LÄS MER:Tommy Hilfigers färgglada Miamihus är till salu igen

Öppen planlösning

Huset går i modern stil och har en öppen planlösning, där vardagsrummet, matsalen och köket hänger ihop. Där finns totalt fyra sovrum och sex badrum, vilket även ger plats åt Dolphs två döttrar, Ida och Greta.

Hans master suite har en stor walk-in-closet, ett lyxigt spa-badrum och balkong med utsikt över staden. Dessutom finns ett eget gym.

LÄS MER:Kändisarnas hem säljs för miljoner – titta in i deras lyxhus

I hemmet finns även en ljudisolerad hemmabio, ett spelrum, ett kontor och ett garage med plats för fyra bilar. Vill man njuta av solen och sköna kvällar, finns det en stor takterrass och ett poolområde med en smal pool.

Tidigare i år låg huset ute till försäljning för 39 miljoner kronor, utan lycka. Kanske går det bättre nu med en kändismäklare och en prislapp på dryga 37 miljoner kronor.

LÄS MER:Sylvester Stallone säljer sitt hus i La Quinta

LÄS MER:Huset i Bel Air har åtta barer

LÄS MER:J-Lo och A-Rod:s nya lyxhem i Miami

LÄS MER:John Legend och Chrissy Teigen säljer sitt hus i Beverly Hills

ANNONS