J-Lo och A-Rod:s nya lyxhem i Miami

LYXHUSET: Kändisparet Jennifer Lopez och Alex Rodriguez har ett dyrt intresse: de gillar att köpa bostäder runt om i USA. Nu har de öppnat plånboken igen och köpt ett hus på kändisön Star Island, Miami.

ANNONS
|

Ett av USA:s hetaste kärlekspar, världsstjärnan Jennifer Lopez och det före detta baseballproffset Alex Rodriguez har varit ett tillsammans sedan 2017. Och de verkar ha ett gemensamt intresse, de gillar att köpa hus, och unnar sig gärna lyxiga hem runt om i USA.

Det senaste inköpet är byggt 2003, och ligger precis vid vattnet på Star Island, Miami.

LÄS MER:Kändisarnas hem säljs för miljoner – titta in i deras lyxhus

På ön bor redan andra snuskigt rika världsstjärnor som bland andra sångerskan Gloria Estefan, basketproffset Shaquille O’Neal och rapparen ”Puff Daddy”, så de har flera kändispolare de kan umgås med.

Fler hem i USA

Men det är som sagt inte det första hus de köpt ihop. Sedan tidigare har de ett penthouse på Manhattan för 175 miljoner kronor, ett hus i Bel Air för 245 miljoner kronor, ett hus i Malibu för 70 miljoner och ett hem i Encino, LA för ”bara” 12 miljoner kronor, som de köpte så sent som i juli i år.

ANNONS

Kärleksparet Lopez och Rodriguez har inga gemensamma barn, men de har två var sedan tidigare. Och det lär inte bli trångt i det nya huset på ön då det är nästan 1 400 kvadratmeter stort. Där finns tio sovrum och tolv badrum, hiss, bibliotek, vinrum, kök, matsal, antika öppna spisar och ett flera vardagsrum.

LÄS MER:Huset i Bel Air har åtta barer

På andra våningen ligger master-suite som har ett eget vardagsrum, kontor, två stora terrasser med vattenutsikt, en walk-in-closet med plats för mycket kläder, skor och accessoarer, och ett lyxigt badrum med en ångdusch inbyggd i glas och onyx, och en stort badkar.

Egen brygga vid vattnet

Huset som ligger precis vid vattnet har en egen brygga som passar kanon om de får gäster som kommer med båt. Eller att sitta på för en kall drink.

LÄS MER:Khloé Kardashians ansikte och bostad skapar rubriker

Bor man i soliga Miami där temperaturen blir som lägst cirka 16 grader tillbringar man garanterat mycket tid utomhus. Lopez och Rodriguez nya hem i solen är som gjort för gott utomhushäng.

Poolområdet är stort och har flera platser för umgänge både i skugga och i sol. Poolen ligger precis vid vattenbrynet och har utsikt över Miamis skyline. Där finns även en jacuzzi för kyliga kvällar. På området finns även en bar så man slipper gå in för att hämta en kall dricka. I baren har de även en inbyggd grill.

ANNONS

LÄS MER:Här är några av världens dyraste hem

Förmögenhet på 3,5 miljarder

Mysfaktorn på uteplatsen är hög kvällstid då blåa och gröna lampor lyser upp både pool och palmer. Får de gäster finns det också ett gästhus i trädgården.

Deras senaste nytillskott låg ute till försäljning för cirka 345 miljoner kronor, så det är ett av deras dyrast husköp. Men för J-Lo är det kanske inte så mycket pengar då hon ska ha en förmögenhet på cirka 3,5 miljarder kronor. Det är en halv miljard mer än hennes pojkvän har.

LÄS MER:Huset i Montana har bowlinghall och skjutbana inomhus

LÄS MER:Jon Bon Jovis hem säljs

LÄS MER:Sylvester Stallone säljer sitt hus i La Quinta

ANNONS