Tommy Hilfigers färgglada Miamihus är till salu igen

LYXHUSET: Tommy Hilfigers färgglada strandhus i Miami har prytt många inredningsmagasin genom åren. Han har försökt sälja huset sen 2017, utan att lyckas, nu gör han ett nytt försök. Kanske finns det en köpare där ute som älskar färg och mönster lika mycket som de nuvarande ägarna.

ANNONS
|

Kläddesignern Tommy Hilfiger håller på att minska sitt fastighetsägande. För ett år sedan fick han till slut sålt sin lägenhet i anrika Plaza Hotel i New York. Bostaden hade då varit till salu i elva år, och prissänkts flera gånger. Först ville Hilfiger och hans fru Dee ha 800 miljoner kronor, men till slut såldes den för ”bara” 275 miljoner kronor.

LÄS MER:Hilfigers lägenhet till salu för en halv miljard

Nu säljer paret även sitt strandhus i Miami som de köpte 2013. Huset låg ute till försäljning 2017 – då för 240 miljoner kronor. Året därpå var priset reducerat till 204 miljoner kronor. Nu gör de ett nytt försök – med prislappen 215 miljoner kronor.

ANNONS

Miamifastigheten är på cirka 1 300 kvadratmeter totalt. Där finns bland annat sju sovrum och 12 badrum. Där hittas också två gästlägenheter.

LÄS MER:Här är några av världens dyraste hem

Huset har inretts av Martyn Lawrence Bullard

Om utsidan är sober, är insidan desto mer färgglad och mönstrad. Huset har inretts av stjärninredaren Martyn Lawrence Bullard, som bland annat hjälpt Kylie Jenner, Khloé Kardashian, Kourtney Kardashian och Cher med inredning. Bullard ligger även bakom inredningen i Hilfigers slottsliknande hus i Connecticut.

I Hilfigers hus i Miami har han gått loss ordentligt med färger och mönster i flera rum. En inredningsstil han är välkänd för.

Huset har är även inretts med en del humor. Bland annat kan man se ett porträtt på ägaren på ett så udda ställe som toaletten. En annan toalett har fått en banantapet. Humorn fortsätter också i gymmet – där står ett biljardbord utformat som en bil, och i hallen har man placerat en silverfärgad staty av Musse Pigg.

LÄS MER:Bill Gates nya hem kostade 435 miljoner kronor

I huset finns en hiss, stort vitt kök med strandutsikt, helvit bar med discokula i taket och ett biorum i rött och orange. Ett av sovrummen går i blått och vitt, ett annat i rött och vitt - varav taket målats i båda färgerna, parets lounge går helt i svartvitt och har en bar. Där finns även matsal, vardagsrum med en heltäckningsmatta i orange, lila och beige och kontoret är inrett i klarrött och mörkblått.

ANNONS

Pool och strand

För de som gillar sol, strand och bad är huset förmodligen en dröm med tanke på läget direkt på stranden. Vill man inte bada i havet finns ett poolområde för skönt häng. Där finns en pool, bubbelbad, en utomhusbar och plats för solstolar. För att skydda sig ifrån solen har de ställt ett parasoll i poolen.

LÄS MER:J-Lo och A-Rod:s nya lyxhem i Miami

LÄS MER:Khloé Kardashians ansikte och bostad skapar rubriker

LÄS MER:John Legend och Chrissy Teigen säljer sitt hus i Beverly Hills

LÄS MER:Här bodde Pitt och Aniston som gifta - nu säljs det

LÄS MER:Kändisarnas hem säljs för miljoner – titta in i deras lyxhus

ANNONS