John Legend och Chrissy Teigen säljer sitt hus i Beverly Hills

LYXHUSET: Hollywoodparet John Legend och Chrissy Teigen har lagt ut sin lyxvilla på 800 kvadratmeter till försäljning. Tidigare bodde det en annan världsstjärna i huset.

ANNONS
|

Ett av världens mest kända Hollywoodpar, den flerfaldigt Grammybelönade musikern John Legend och toppmodellen Chrissy Teigen säljer sitt 800 kvadratmeter stora lyxhus i Beverly Hills.

Deras hus byggdes 1966, men riktigt så länge har inte Legend och Teigen bott där. De köpte huset 2016 för 120 miljoner kronor. De är dock inte de enda kändisarna som ägt huset, innan de flyttade in bodde artisten Rihanna där.

LÄS MER:J-Lo och A-Rod:s nya lyxhem i Miami

Nu har de lagt ut huset till försäljning för cirka 217 miljoner kronor, så de räknar med att göra en god vinst på försäljningen. Men under åren de bott där ska de ha renoverat huset en hel del. Bland annat har de satt in ett skräddarsytt tak från Thailand i vardagsrummet.

ANNONS
Deras walk-in-closet har plats för mycket kläder, skor och väskor.
Deras walk-in-closet har plats för mycket kläder, skor och väskor. Bild: Anthony Barcelo, Courtesy of Douglas Elliman

Hylla med priser

Lyxhuset har sju sovrum – alla med egna badrum och balkonger. Totalt finns det åtta badrum i huset. Där finns ett stort vardagsrum med utsikt över berg och lyxhus. I vardagsrummet står John Legends flygel där han komponerat ett antal hits man kan tänka. På en hylla vid flygeln har han ställt upp sina musikpriser som Emmys, Grammys och en Oscar, bland annat.

Chrissy Teigen har lagt modellandet på hyllan och skriver nu kokböcker, så det har säkert testats en hel del recept i deras ljusa kök som går i grått och har ljusa träluckor. Det går nästan i en skandinavisk stil.

LÄS MER:Kändisarnas hem säljs för miljoner – titta in i deras lyxhus

En våning upp hittar man Legend och Teigens master suite, och den går inte av för hackor. Den har en stor öppen spis av mässing och betong, balkong med milsvid utsikt, ett skönhetsrum med frisörstolar, ett badrum med dubbeldusch, badkar med utsikt och handfat av onyx.

Enorm walk-in-closet

Men undrar om inte deras walk-in-closet är det mest spektakulära i hela huset. Den är garanterat varje fashionistas stora dröm med sin storlek. Den är stor som en medelstor klädbutik i Göteborg. Där finns plats för hur mycket kläder, skor, väskor och accessoarer som helst.

Stjärnor i deras klass går förmodligen inte gärna på ett allmänt gym, så här har man byggt ett eget gym med de maskiner som behövs för att hålla sin kropp i trim. De har även en alldeles egen biograf med ljudisolerade väggar.

ANNONS

På utsidan finns ett stort poolområde med en saltvattenpool, jacuzzi, grill och vedeldad spis. Där finns flera platser med loungemöbler i solen. En pergola av vinrankor ger skön skugga på en av uteplatserna.

LÄS MER:Bill Gates nya hem kostade 435 miljoner kronor

Nära Rodeo Drive

Älskar de nya ägarna lyxshopping och lite gammal Hollywoodglamour, så ligger huset bara ett stenkast från en av världens mest världskända shoppinggator Rodeo Drive, och klassiska The Beverly Hills Hotel där gamla Hollywoodsjärnor som Marilyn Monroe och Elizabeth Taylor bott.

Paret är i köp- och säljtagen just nu när det kommer till bostäder.

För några månader sedan köpte de ett mindre hus i West Hollywood för cirka 45 miljoner kronor som Chrissy ska filma sina matlagningsprogram i.

LÄS MER:Här bodde Pitt och Aniston som gifta - nu säljs det

LÄS MER:Här är några av världens dyraste hem

LÄS MER:Khloé Kardashians ansikte och bostad skapar rubriker

LÄS MER:Sylvester Stallone säljer sitt hus i La Quinta

ANNONS