Sylvester Stallone säljer sitt miljardhem i Beverly Park

LYXHUSET: Den gamla actionskådisen Sylvester Stallone har lagt ut sitt exklusiva hem i Beverly Park till försäljning. För närmare en miljard kronor får man en hel del. I huset finns egen bar, tre kontor, hemmabio och en putting green, bland annat.

ANNONS
|

Den 74-åriga Rockystjärnan Sylvester ”Sly” Stallone och hans fru, Jennifer Flavin är i hussäljartagen. I somras lade han ut sitt hus i La Quinta för 32 miljoner kronor. I veckan var det dags igen, hans hus i Beverly Hills är nu till salu. På realtor.com som är en motsvarighet till Hemnet – kan man se hans hem om man är sugen på att köpa ett lyxhus.

LÄS MER:Sylvester Stallone säljer sitt hus i La Quinta

Stallones hus byggdes 1994 och är cirka 2 000 kvadratmeter stort. Hemmet är omgärdat av mycket träd och gräsmattor. Området är vaktat av säkerhetsvakter. Att säkerheten är hög kan bero på att en del av hans grannar heter Eddie Murphy, Rod Stewart och Magic Johnson.

ANNONS

Tre hemmakontor och 12 badrum

På insidan saknas nog inget för den som vill ha mycket av allt och gillar att ha gäster. Där finns åtta sovrum, 12 badrum, frukostrum, matsal, bibliotek, flera vardagsrum och ett skafferi som man till och med kan gå in i.

LÄS MER:Dolph Lundgren säljer sitt lyxhus i Los Angeles

Han har också en hemmabio, flera walk-in-closets, tre hemmakontor (perfekt i dessa coronatider), en vinkällare, bastu, konststudio, cigarr-rum och en stor bar med med utsikt över ägorna. Och självklart har en actionskådis ett eget gym hemma också.

För mys och värme finns det flera öppna spisar i villan, en av dem ligger i master bedroom, där hittar man även bastun.

Sylvester Stallone och hans fru Jennifer Flavin la ut sitt hem i Beverly Park till försäljning i veckan. Utgångspriset ligger på närmare en miljard kronor.
Sylvester Stallone och hans fru Jennifer Flavin la ut sitt hem i Beverly Park till försäljning i veckan. Utgångspriset ligger på närmare en miljard kronor. Bild: Sang Tan

Garage med luftkonditionering

På utsidan har Stallone en stor och uppvärmd infinity pool och en bubbelpool med utsikt. Förutom solstolar runt poolen står det ett par stora statyer, en av dem påminner faktiskt om herr Stallone själv.

Om Ramboskådisen är en golfare är inte känt, men han har en putting green där han kan öva närspelet i golf om han önskar.

För hans bilar finns ett garage med luftkonditionering. Där finns plats för åtta bilar, totalt finns det plats för 30 bilar på området. Till fastigheten hör även ett gästhus.

Prislappen för allt detta är drygt 920 miljoner kronor – som hittat. Kanske ingår statyn på ”Sly” i priset då.

ANNONS

LÄS MER:Ägarna sålde sitt förra hus till Avicii

LÄS MER:Unik Versailles-inspirerad herrgård till salu

LÄS MER:Hela lägenheten är inredd med Budweiserölburkar

LÄS MER:Matthew Perry säljer sitt strandhus

ANNONS