Hela lägenheten är inredd med Budweiserölburkar

Det tog 16 år för en man i Florida att få sin lägenhet som han ville ha den. Man kan nästan förstå varför – för han har inrett hela sitt hem med ölburkar av märket Budweiser. Väggar som tak har klätts i den rödvita ölburken. Nu är lägenheten till försäljning – och det är många som är sugna på den.

ANNONS
|

En trerumslägenhet i Florida på 75 kvadratmeter har skapat en hel del publicitet runt om i världen. Anledningen är inte storleken, och inte heller priset, utan dess inredning. Hela bostaden utom badrummen är dekorerad i tomma ölburkar från märket Budweiser. Väggarna och taken i sovrummen är klädda i den rödvita ölburken, samma med vardagsrummet och köket, inte ens klädkammaren har fått en annan inredning.

LÄS MER:Herrgården som är en dröm för Star Wars-fans

Det ska enligt uppgift vara tiotusentals ölburkar. Och det har tagit tid att inreda lägenheten. Enligt TODAY Home ska det ha tagit den numera avlidna ägaren 16 år att inreda sitt hem.

Lägenheten är inte stylad

I vanliga fall brukar mäklarna behöva styla en bostad inför försäljning, här har ägaren redan löst det. Mäklaren Kristen Adams-Kearney på Kearney & Associates Realty, säger till Today att hon aldrig sett något liknande under sina 15 år som mäklare. När hon säger att lägenheten är unik, får man väl bara hålla med henne.

ANNONS

Enligt en kompis till ägaren så var han noga med att byta ut en ölburk om den fick en buckla. Samma kompis säger till Today att när Mike som ägaren hette – flyttade in 1986 började han samla på ölburkar, och varje burk ska ha druckits i lägenheten. 1990 började han inredda med burkarna och 2006 var han klar.

Köket är även det dekorerat med ölburkar.
Köket är även det dekorerat med ölburkar.

LÄS MER:Tommy Hilfigers färgglada Miamihus är till salu igen

Nu har Mike gått bort och lägenheten är till salu. Mäklaren lade ut den på marknaden i augusti och fick snabbt flera bud på den. De som nu verkar bli nya ägare till den unika lägenheten, la ett bud på den utan att ens ha sett den i verkligheten. Om de kommer att behålla inredningen är oklart.

Men öltillverkaren Budweiser har skrivit på Twitter att de fyller de nya ägarnas kyl med öl under lång tid – under förutsättning att de inte renoverar lägenheten. Det kanske kan vara en anledning till att bevara inredningen.

Priset för den här unika lägenheten är strax under 890 000 kronor.

LÄS MER:John Legend och Chrissy Teigen säljer sitt hus i Beverly Hills

LÄS MER:J-Lo och A-Rod:s nya lyxhem i Miami

LÄS MER:Matthew Perry säljer sitt strandhus

LÄS MER:Kändisarnas hem säljs för miljoner – titta in i deras lyxhus

ANNONS