Herrgården som är en dröm för Star Wars-fans

I en källare i en herrgård i Los Angeles bor en samling Star Wars-figurer som nog får fans av rymdfilmerna att bli gröna av avund. Huset är nu till försäljning, och det behöver verkligen inte stylas inför försäljningen. Yoda och Chewbacca bor redan i källaren.

ANNONS
|

I en herrgård i Los Angeles gömmer sig en skatt för de som gillar Star Wars-filmerna. Källaren i herrgården har inretts av någon som verkligen älskar rymden och de populära filmerna. Den har inretts på ett unikt sätt, och har inte behövt stylas inför försäljningen med varken paprikor eller katter.

LÄS MER:Unika huset i Mariestad – en snackis i sociala medier

Tusentals föremål

Källarplan är på 500 kvadratmeter, och är full av masker, vapen, tavlor, rymdskepp och figurer som C-3PO, R2-D2, Chewbacca, Darth Vader och Yoda. Dessutom ska figurerna vara i naturlig storlek. Ägaren är ett stort fan och en samlare, och det ska finnas tusentals föremål.

LÄS MER:Jennifer Lawrence rear ut sitt New York-penthouse

LÄS MER:Här är några av världens dyraste hem

Det lyxiga hemmet är på 1 700 kvadratmeter och är nu ute till försäljning, men det har mer än bara en källare fylld med udda figurer.

ANNONS

Herrgården som byggdes 2012 har sex sovrum och elva badrum, flera vardagsrum, matsal, en bar med figurer från Star Wars, och en utan.

Ägaren till denna herrgård i Los Angeles är ett stort fan av Star Warsfilmerna.
Ägaren till denna herrgård i Los Angeles är ett stort fan av Star Warsfilmerna. Bild: The Agency

Bar på planeten Tatooine

Herrgården innehåller även en musikstudio, ett gym, ett säkerhetsrum, kök, massagerum och ett biorum i "science"-stil. Taket i biorummet är fyllt med stjärnor, och figurer från rymdfilmerna pryder även detta rum, perfekt för en ägare som älskar rymden.

En av herrgårdens barer ska påminna om en som finns på planeten Tatooine där man samlas för att ta en drink eller två. Det finns också en inomhuspool, ett akvarium med tropiska fiskar och ett garage för sex bilar.

Utsidan av den lyxiga herrgården är perfekt både för människor och besökare från yttre rymden. Besökarna kan ta ett dopp i poolen, simma under vattenfallet och in i en gömd grotta, grilla eller varför inte ta en tennismatch på tennisplanen.

Eget observatorium

På en kulle utanför finns ett alldeles eget observatorium där man kan titta på stjärnorna och annat spännande på himlen genom ett roterande teleskop.

Priset för all denna lyx är drygt 250 miljoner kronor, men då ingår tyvärr inte stjärnorna från Star Wars.

LÄS MER:Titta in Alicia Keys nya och spektakulära hem

LÄS MER:Dr Phil säljer ett av sina hus

ANNONS