Ägarna sålde sitt förra hus till Avicii

LYXHUSET: Ägarparet bakom lyxhuset i Los Angeles har blivit förmögna på folks hår och hårprodukter. Pengarna har de bland annat placerat i hus och konst. Och det finns en svenskanknytning till dem.

ANNONS
|

Högt upp på en klippa i Hollywood Hills, Los Angeles bor paret Bruno och Kyara Mascolo i ett lyxigt hus med makalös stadsutsikt. Huset ligger ett stenkast från Beverly Hills och Sunset Strip. Ägarparet har skapat sig en förmögenhet på hårprodukter. Han ligger bakom märket och hårsalongerna Toni & Guy – hon ligger bakom serien Bed Head hos märket Tigi.

Deras färgstarka hem på 1 600 kvadratmeter ligger nu ute till försäljning för närmare en halv miljard kronor.

LÄS MER:Dolce & Gabbana säljer sitt italienska sommarhus

Redan i entrén till huset kan man ana att där bor några som gillar en inredning med extra allt. Stammarna på palmerna är dekorerade med mängder av ljusslingor, och området runt entrédörren är helt dekorerad i glittrande silverplattor. Även palmerna vid poolen har dekorerats med ljusslingor.

ANNONS

Statyer av dansarna Marianela Núñez och Thiago Soares

På insidan av hemmet finns sju sovrum, tio badrum, matsal, frukostrum, kontor och ett biorum. I det stora vardagsrummet har man plats för en flygel och en öppen spis. Utsikten från soffan går inte av för hackor – en stor del av Los Angeles syns därifrån.

LÄS MER:Här bodde Pitt och Aniston som gifta - nu säljs det

Runt poolen står två stora statyer som är modeller av balettdansarna Marianela Núñez och Thiago Soares – dansare som paret är stora fans av. I själva poolen ligger en ö med palmer på att simma till. Vid poolområdet finns flera uteplatser för umgänge. På gräsmattan vid poolen har de placerat ett pingisbord. Efter en hård match i solen är det bara att hoppa i poolen och svalka sig.

Fontänerna vid poolområdet är kopplade till musik. De som ligger bakom designen är samma programmerare som ligger bakom hotell Bellagios välkända fontän i Las Vegas.

På andra våningen ligger parets master-bedroom med walk-in-closet och ett spa-liknande badrum. På samma våning finns ett gym, en bastu, ett massagerum och ett par balkonger att softa på.

LÄS MER:Kändisarnas hem säljs för miljoner – titta in i deras lyxhus

Uppfarten framför den glittrande entrén har plats för 20 bilar. Förutom parets hus finns också gästhus på tomten.

Avicii köpte parets tidigare hus

Tidigare ägde paret ett annat hus i Los Angeles som de sålde 2013 till den svenska DJ-stjärnan Tim ”Avicii” Bergling för cirka 100 miljoner kronor. Avicii gick bort i april 2018 och några månader senare såldes hans lyxiga hem för några miljoner mer än han köpte det för.

ANNONS

Läs mer: Aviciis lyxhus i Los Angeles

LÄS MER:Titta in Alicia Keys nya och spektakulära hem

LÄS MER:Här är några av världens dyraste hem

LÄS MER:Pierce Brosnan säljer sitt hus för strax under en miljard

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS