Kelly Clarkson, första Idol-vinnaren, säljer sitt lyxhus

LYXHUSET: Kelly Clarkson, som vann American Idol 2002, har ett stort lyxigt hus i Tennessee – som hon försökt sälja en längre tid utan framgång, nu sänker hon priset. Huset har sjöutsikt, en saltvattenspool, cowboybar och en dröm till lekplats.

ANNONS
|

Kelly Clarkson var 20 år gammal när hon stod som den allra första vinnaren av American Idol 2002, numera är hon en av de största artisterna i USA. Sen dess har det gått väldigt bra för henne, hon har en egen talkshow och varit jury i The Voice.

LÄS MER:Här är några av världens dyraste hem

Kelly Clarkson har försökt säljs sitt lyxiga hem under flera år, utan resultat.
Kelly Clarkson har försökt säljs sitt lyxiga hem under flera år, utan resultat. Bild: Rebecca Cabage

För runt åtta år sedan köpte hon sitt 1800 kvadratmeter stora hem i Tennessee. 2017 försökte hon sälja huset utan framgång, men nu gör hon ett nytt försök, och då till ett lägre pris.

Lyxhuset ligger precis vid Old Hickorysjön, där man kan ta ett dopp, åka vattenskidor, fiska eller ta en båttur. Vid vattnet finns ett båthus med plats för två båtar. På området finns en volleybollplan, trädgård, ett växthus med ett litet pariserhjul utanför. Vid saltvattenspoolen ligger ett hus med öppen spis och spa, det finns en bubbelpool i anslutning till poolen på utsidan, och stora gröna gräsmattor att springa runt på.

ANNONS

LÄS MER:Kändisarnas hem säljs för miljoner – titta in i deras lyxhus

Kelly Clarkson har sänkt priset på sitt lyxiga hem i Tennessee.
Kelly Clarkson har sänkt priset på sitt lyxiga hem i Tennessee. Bild: Parks Realty

Barstolar av hästsadlar

Huset har plats för en stor familj eller många kompisar som vill sova över, då det finns sju sovrum, varav ett är en master-suite med öppen spis och plats för en sittgrupp. Lyxhuset har också elva badrum, biorum, stort kök, lekrum för barnen, flera vardagsrum och matsalar. Vill man hålla sig i form finns ett gym, och här finns ett kontor.

Vill de nya ägarna ha fest med cowboytema, finns en bar i just cowboystil där barstolarna är gjorda av hästsadlar, i baren finns även ett biljardbord.

För barnen finns flera utrymmen. Om familjens barn har kompisar som ska sova över finns ett rum i källarplan med två våningssängar, i dag har de även ett pingisbord i sovrummet så det finns gott om plats.

LÄS MER:Här är kändisarna som sålt och köpt nya hem under året

Har de nya köparna små barn är lekplatsen med flera rutschkanor och ett flera små hus att klättra runt i – förmodligen en ren drömplats att leka på.

För drygt ett år sedan ville hon ha 75 miljoner kronor för sitt hus, nu är priset sänkt till ungefär 58 miljoner kronor.

LÄS MER:Stjärnan från "The big bang theory" säljer sitt lyxhus i Los Angeles

LÄS MER:Ägarna sålde sitt förra hus till Avicii

LÄS MER:Dr Phil säljer ett av sina hus

LÄS MER:Kelly Clarkson säljer sitt hem för 98 miljoner kronor

ANNONS