Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/21

Marc Anthony säljer sitt lyxhus i Miami

LYXHUSET: Jennifer Lopez ex-man, latinostjärnan Marc Anthony, köpte en av de större fastigheterna i Miami för två år sedan. Men nu har han redan bestämt sig för att sälja sitt 2 000 kvadratmeter stora hus. Priset: 230 miljoner kronor – men då får köparen 14 badrum.

För ett par år sedan köpte latinostjärnan Marc Anthony ett lyxigt hem i Miami för den saftiga summan av 160 miljoner kronor. Men har man sålt över 12 miljoner album så har man nog råd att unna sig fler än ett fint hem. För fler hem har han, förutom huset i Miami har han ett hem i New York och ett i Dominikanska republiken.

LÄS MER: Ägarna sålde sitt förra hus till Avicii

Huset som kallas ”Villa Costanera” byggdes 2016 av arvtagerskan till spritföretaget ”Bacardi”. När Anthony köpte fastigheten var den inte helt färdigbyggd, det är den nu. Han har nu bestämt sig för att sälja lyxvillan och lagt ut den på marknaden för cirka 230 miljoner kronor, vilket är några miljoner mer än vad han köpte huset för.

Bubbelbadkar med plats för två

Den vita jättevillan består egentligen av tre sammanlänkande hus och är på närmare 2 000 kvadratmeter. Hemmet innehåller 12 sovrum och hela 14 badrum. Ett hus i den storleken har enorma rum och där ska finnas tre kök, ett av dem har två köksöar. Orkar man inte gå i trappor går det en hiss mellan alla tre våningarna.

LÄS MER: Dolce & Gabbana säljer sitt italienska sommarhus

Men så klart finns det mer – som en vinkällare, en matsal, ett stort vardagsrum med plats för ett flertal soffgrupper, en lounge med öppen spis och ett gästhus på två våningar för personal eller gäster.

På andra våningen ligger hans master-suite med tillhörande badrum. I badrummet tronar ett bubbelbadkar stor nog för två personer som vill ta ett bad ihop. I duschen finns det plats för en mindre familj. Intill ligger ett vardagsrum med öppen spis och en balkong.

LÄS MER: J-Lo och A-Rod:s nya lyxhem i Miami

Marc Anthonys hem ligger precis vid vattnet med egen brygga och på utsidan finns en uppvärmd pool, bubbelpool, utekök och ett flertal terrasser att sitta på, både i sol och i skugga - vilket man nu önskar.

Ett hem att önska sig av tomten kanske.

LÄS MER: Pierce Brosnan säljer sitt hus för strax under en miljard

LÄS MER: Kändisarnas hem säljs för miljoner – titta in i deras lyxhus

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.