Restaurangav Kalle WannerskogSå gör Ulf Wagner sin klassiska hummersalladKartläggningen av Göteborgs bästa maträtter har nått stjärnkockens signaturrätt.
Receptav Anja Olaug JelinekTrendiga pistagenöten i fokus – tre enkla receptAnja Olaug Jelinek bjuder på allt från pannkakor till pesto med friterad fetaost.
Två Dagarav Annika GoldhammerExperimentera med höstens vilda skörd av ätbara växterGör rönnbärsrussin, nässelte och fläderkapris – experten tipsar om vilda delikatesser.
Restaurangav Uteätarna Recension: GP testar Suggan vinbar i Majorna”Gå hit om du är kär. Gå hit om du och dina vänner vill känna er lite nyrika och utvalda.”
Kulturkrönikaav Frida RosengrenVarför kan man inte dricka vin på Göteborgs museer?”En risig jävla kaffe för 40 spänn” i DDR-liknande miljöer lockar inte fler besökare.
Två Dagarav Karin FridSå smakar Norénpjäsen ”Bobby Fischer bor i Pasadena”Mitt i dramatiken ska publiken tugga i sig en avsmakningsmeny.
Receptav Maria ZihammouHöstlig middag – recept för en supergod trerättersFira in hösten med morotsdipp, mustig kycklinggryta och mandelpaj med äpplen.
Restaurangav Uteätarna Recension: GP testar At Park på Avenyn i GöteborgHär kan du studera kvällslivet på Avenyn och äta klassiska, stabila rätter.
Restaurangav Kalle WannerskogQuesadillan på La Fonda Mexicana är gatumat när den är som bästI GP:s jakt på stans bästa maträtter har turen kommit till en friterad delikatess.
Ledareav Elias NilssonTa ansvar för din beredskapVar fjärde person saknar mat- och vattenlager för det fall att en allvarligare kris drabbar Sverige. Så behöver det inte vara.