Jennifer Lopez säljer sitt lyxhus i Bel Air

LYXHUSET: Det nygifta kändisparet Jennifer Lopez och Ben Affleck hade tänkt bosätta sig i hennes 1 200 kvadratmeter stora lyxhus i Bel Air. Så blir det inte – nu är huset i stället till salu. För en stor summa pengar får köparen en fastighet med bland annat en egen sjö med sandstrand, utomhusteater, gästhus, studio och 13 badrum.

ANNONS
|

Skådespelaren och världsartisten Jennifer Lopez har skapat rubriker genom åren, dels på grund av sin framgångsrika karriär och dels på grund av sitt kärleksliv.

I juli förra året gifte det före detta kärleksparet ”Bennifer” sig efter att ha varit ifrån varandra i flera år. Parets bröllop fick stor uppmärksamhet runt om i världen. Paret Affleck/Lopez var senast tillsammans i början av 2000-talet.

Nu skapar stjärnan nya rubriker då hon säljer sitt 1 200 kvadratmeter stora hus i Bel Air. Huset har hon ägt sedan 2016.

Enligt amerikansk media var planen att de nygifta skulle bo här, men Lopez säljer i stället huset. Paret hyr ett hem i Beverly Hills där de bor medan de letar efter ett gemensamt boende.

ANNONS

Gömt bakom stora grindar

Jennifer Lopez hus byggdes redan 1940, men har efter det förändrats en hel del.

Att hon och hennes familj bott där syns på hennes Instagram, där kan man se henne hänga i poolen, laga julmiddag i köket och posera i partykläder.

Huset ligger insynsskyddat bakom mycket grönska och stora grindar, men bakom dem gömmer sig ett lyxigt hem. Det har nio sovrum och 13 badrum, där det största sovrummet har ett vardagsrum med en öppen spis, två omklädningsrum och lika många badrum.

Sjö med egen sandstrand

I hemmet finns också flera vardagsrum, en lounge, matsal, bibliotek, kontor, och en hemmabiograf för 30 personer. Det finns även ett stort ljust kök med en frukostbar och ett biljard- och spelrum med bar. Vid köket ligger ett av vardagsrummen som också har en mindre formell matplats. Tio öppna spisar värmer bland annat upp rum som matsalen, flera vardagsrum, gästhuset, men också ett par av uteplatserna.

Tittar man noga runt om i huset hittar man kärleksporträtt på de nygifta paret Lopez och Affleck uppsatta lite varstans. Men också filmaffischer från filmer de medverkat i.

Utsidan av Lopez hem är minst lika storslaget som insidan. I den insynsskyddade trädgården ligger ett poolområde med pool, bubbelpool och plats för solsängar. Vill man inte bada i poolen finns en liten sjö med sandstrand och vid den en paviljong med kök och utomhusdusch.

ANNONS

Där ligger också ett gästhus, gym, en studio, en bäck, vattenfall, ett stort antal uteplatser, en putting green, en utomhusteater med plats för 100 besökare – och ett ekologiskt grönsaksland med bland annat tomater, ruccola och morötter.

För allt detta vill Jennifer Lopez ha 445 miljoner kronor, då gör hon en vinst på cirka 155 miljoner kronor.

Fastigheten säljs av Brett Lawyer på Carolwood Estates.

LÄS MER:J-Lo och A-Rod:s nya lyxhem i Miami

LÄS MER:Pierce Brosnan säljer sitt hus för strax under en miljard

LÄS MER:Lyxhusen som var till salu under 2022

LÄS MER:Justin Timberlake och Jessica Biel säljer sitt hus i Los Angeles

ANNONS