Justin Timberlake och Jessica Biel säljer sitt hus i Los Angeles

LYXHUSET: Hollywoodkändisarna Justin Timberlake och Jessica Biel har flera bostäder runt om i USA. En ligger i New York, en i Montana, en i Tennessee och en i Los Angeles. Men det sista har de nu lagt ut till försäljning, får de utgångspriset gör de en ordentligt vinst på hela 200 miljoner kronor.

ANNONS
|

Världsartisten Justin Timberlake och hans fru Jessica Biel som är skådespelare har ett hus i Hollywood Hills, Los Angeles som Justin köpte 2002 då det bara var två år gammalt. Det har paret nu bestämt sig för att sälja och har därför lagt ut det till försäljning.

De är inte de enda Hollywoodstjärnorna som bott där, huset köpte Timberlake av Helen Hunt, känd från bland annat den populära tv-serien ”Galen i dig”, som sändes på 90-talet. Och långt bak i tiden hade den stilige skådespelaren Errol Flynn sitt hem på tomten.

Förutom detta hus äger paret bostäder i Montana, Tennessee och i New York.

ANNONS

LÄS MER:Robbie Willams säljer sitt hus i England

Den spanska villan är nyligen renoverad och är 1 260 kvadratmeter stor. Huset ligger på en klippa utan insyn, vilket måste vara perfekt för ett Hollywoodpar. Inga paparazzis kommer åt att ta bilder på dem och deras två söner. Säkerheten runt bostaden är rigorös med stora grindar och en vaktstuga.

LÄS MER:Helen Mirren säljer sitt hem i Los Angeles

Två pooler

Ett hus i den storleken innehåller så klart en hel del, som nio sovrum och 13 badrum, ett stort sminkrum som passar ett stjärnpar. En bar, en matsal, en frukostbar, ett par vardagsrum varav ett ligger några få steg ifrån terrassen där den översta poolen finns också.

I köpet ingår bland annat också ett gym, en hemmabio, ett kök med ett stort skafferi, en walk-in-closet och fyra öppna spisar att mysa framför. En av spisarna ligger till exempel i master-suite, och en får besökarna njuta av i gästhuset som ligger på tomten.

På utsidan finns flera uteplatser och hela två pooler att svalka sig i. Några trappsteg från den nedersta poolen ligger en tennisbana, och den är upplyst så det är svårt att banga en match eller träning på kvällen.

I trädgården ligger ett trädgårdsland där de kan odla olika sorters grönsaker som sen hamnar på tallriken.

För den som vill köpa kändisparets lyxiga villa gäller det att ha ett riktigt fett bankkonto, eller en enorm spargris, för utgångspriset ligger på cirka 306 miljoner kronor. Får de den summan tjänar Timberlake en bra hacka på försäljningen, då han köpte det för cirka 78 miljoner kronor.

ANNONS

Sugen på ett köp? Här är mäklarna .

LÄS MER:Leonardo DiCaprio köpte Modern Family-stjärnans hus

LÄS MER:Pamela Anderson från ”Baywatch” säljer sitt hus

LÄS MER:Jerry Seinfeld säljer sitt vinterhus

LÄS MER:Kändisarnas hem säljs för miljoner – titta in i deras lyxhus

LÄS MER:Khloé Kardashians ansikte och bostad skapar rubriker

ANNONS