Jerry Seinfeld säljer sitt vinterhus

LYXHUSET: Den framgångsrika ståuppkomikern Jerry Seinfeld äger minst två stora fastigheter. En av dem ligger i East Hampton, men han har också ett hus i vintriga Colorado. Nu har han bestämt sig för att sälja sitt vinterhus på 1 100 kvadratmeter.

ANNONS
|

Ståuppkomikern Jerry Seinfeld blev känd genom tv-succén ”Seinfeld” som började sändas i slutet av 80-talet – en serie som fortfarande kan ses i Sverige med jämna mellanrum. Efter ”Seinfeld” har han bland annat synts i Netflix-serien ”Comedians in Cars Getting Coffee” och hörts som biet ”Barry” i tecknade filmen ”Bee movie”.

Jerry Seinfeld bor med sin familj i exklusiva East Hampton, New York. Huset köpte han och hans fru Jessica för drygt 20 år sedan av musikern Billy Joel. Prislappen var då 32 miljoner dollar. I dagens penningvärde är det cirka 277 miljoner kronor. Kanske får han plats där med sin enorma Porschesamling som enligt uppgift ska vara en av de största i världen med dryga 40 bilar.

ANNONS

Men det är inte det enda huset de äger. Paret har en ”fjällstuga” i Telluride, Colorado, vilket är på samma ställe som även Tom Cruise har sitt vinterhus.

LÄS MER:Penthouse i Tel Aviv helt inrett i guld

Seinfelds har setts fira jul i sitt Coloradohem, men nu blir det nog inga fler jular där för nu har paret lagt ut sitt vinterhem till försäljning. 2007 köpte de huset, men redan 2011 lade de ut fastigheten till försäljning för strax under 160 miljoner kronor, men den gången ångrade de sig och behöll huset.

Nu är det till salu igen och den här gången är priset lite lägre, 130 miljoner kronor.

Enligt Wall Street Journal har familjen spenderat mycket tid i huset och att de säljer nu är för att barnen är stora och att bostadsmarknaden är bra.

LÄS MER:Här är några av världens dyraste hem

Elva badrum och elva sovrum

Familjen Seinfelds hus i Colorado är byggt 1991 och ligger i skogen med skidmöjligheter runt knuten. Storleken är på hela 1 100 kvadratmeter och där finns 11 sovrum och lika många badrum. Lägg sen till tre toaletter.

Inredningen ger lite fjällstugekänsla ”de luxe” med träinredning från golv till tak. Förutom alla sovrum finns där bland annat flera vardagsrum, ett gym, en yogastudio, spelrum, två kök, garage, flera öppna spisar och flera uteplatser. De har även ett ”snösmältningssystem”. Skulle alla mobilerna ladda ur behöver de nya ägarna inte få panik för Seinfelds har behållit den fasta telefonen.

ANNONS

Om köparna blir helt förälskade i möblerna får de faktiskt lov att behålla dem, med några få undantag.

Gillar man området men tycker Seinfelds hus är lite väl stort och dyrt, kan man köpa deras gästhus med ”bara” fyra sovrum. Då är priset strax under 24 miljoner kronor.

LÄS MER:Ägarna sålde sitt förra hus till Avicii

LÄS MER:John Legend och Chrissy Teigen säljer sitt hus i Beverly Hills

LÄS MER:Huset i Bel Air har åtta barer

LÄS MER:Dolce & Gabbana säljer sitt italienska sommarhus

ANNONS