Leonardo DiCaprio köpte Modern Family-stjärnans hus

LYXHUSET: Leonardo DiCaprio har lagt mycket pengar på att köpa fastigheter genom åren. Han är också generös med att köpa fina hem till sina familjemedlemmar. DiCaprios pappa och mamma har fått var sitt hus till ett värde av 100 miljoner kronor. Mammas nya hem ägdes av Jesse Tyler Ferguson från Modern Family.

ANNONS
|

Filmstjärnan Leonardo DiCaprio som vi känner igen från filmer som Titanic, Gilbert Grape, The Aviator och Blood Diamond gillar att investera sina pengar i hus. På 90-talet köpte han till exempel ett av Madonna i Los Angeles, sen köpte han ett till 2017 i Palm Springs. Han har även boende i New York och på ön Belize.

Men skådespelaren är också en generös son. För några år sedan köpte han ett hus i Los Feliz till sin pappa George för drygt 40 miljoner kronor.

LÄS MER:Jerry Seinfeld säljer sitt vinterhus

Nu har han också köpt ett hus i Los Feliz till sin mamma Irmelin Indenbirken. Det är inte vilket hus som helst. Säljare var Jesse Tyler Ferguson som spelade Mitchell Pritchett i populära tv-serien Modern Family. Han köpte det 2013 och bodde där med sin man Justin Mikita och deras lilla son Beckett. Paret har efter sitt köp renoverat huset en hel del.

ANNONS

Men Jesse är inte den första stjärnan som bott där. Tidigare bodde artisten Gwen Stefani i huset, detta enligt sajten toptenrealestatedeals.com.

LÄS MER:Pamela Anderson från ”Baywatch” säljer sitt hus

Leonardo DiCaprio bor nära sina föräldrar

Leonardo DiCaprio betalade drygt 58 miljoner kronor för sin mammas hus. Vill han äta middag med sina föräldrar tar det cirka 30 minuter med bil till Los Feliz från Sunset Strip där han själv bor just nu.

Så vad fick mamma Irmelin för mysigt hem av sin son? Jo, ett lite spanskinspirerat hus som byggdes 1928 på 465 kvadratmeter. Det innehåller fyra sovrum, sex badrum, flera vardagsrum, matsal, kök, öppna spisar, ett bibliotek, gym och ett kontor. Ett av rummen har gjorts om till filmrum.

LÄS MER:Jimmy Fallon säljer sin lägenhet i New York

Master bedroom har en egen stor terrass och ett badrum med dusch och inbyggt badkar.

Gillar mamma DiCaprio att hänga utomhus är huset perfekt för det finns flera uteplatser, terrasser och en pool att svalka sig i.

På utsidan är det även ett badrum och ett tillbyggt rum som passar för meditation och yoga. Det finns också ett garage med plats för tre bilar.

LÄS MER:Matt Damons hem i Pacific Palisades är till salu

LÄS MER:Matthew Perry säljer sitt strandhus

LÄS MER:Dolce & Gabbana säljer sitt italienska sommarhus

LÄS MER:Titta in Alicia Keys nya och spektakulära hem

ANNONS