Ellen DeGeneres säljer sitt lyxhus i Beverly Hills

LYXHUSET: Tv-stjärnan Ellen DeGeneres och hennes fru skådespelerskan Portia de Rossi har tillbringat mycket tid under pandemin i sitt hus i Beverly Hills. Huset köpte de 2019 av Adam Levine i Maroon 5. Nu ska de sälja lyxvillan för närmare en halv miljard kronor.

ANNONS
|

Programledaren och komikern Ellen DeGeneres syns i sin talk-show ”Ellen show”. Hon gör också rösten till den glömska fisken ”Doris” i de tecknande filmerna ”Hitta Nemo” och ”Hitta Doris”, bland annat.

LÄS MER:Här är kändisarna som sålt och köpt nya hem under året

Förutom att synas på film och i tv gillar hon att köpa och sälja bostäder. Som 2019 när hon och frun skådespelerskan Portia de Rossi köpte ett lyxigt hem i Beverly Hills av sångaren Adam Levine i Maroon 5. Prislappen var på cirka 360 miljoner kronor. De är inte de enda kändisarna som bott där genom åren, också tennisstjärnan Pete Sampras har haft huset som sitt hem.

LÄS MER:J-Lo och A-Rod:s nya lyxhem i Miami

Nio badrum och fem sovrum

Under året med pandemin har man kunnat få en inblick i parets hem via deras Instagram. Men nu är de färdiga med huset och har lagt ut det till försäljning – vilket man kan se på realtor.com.

ANNONS

Kändisparets vita tvåvåningsvilla är på 1 000 kvadratmeter och innehåller mycket för den som gillar lyx.

Huset har fem sovrum och nio badrum, två kök inomhus och ett utomhus med pizzaugn bland annat. Perfekt om man vill käka gott vid poolen.

LÄS MER:Johnny Depp säljer sin franska by med restaurang

På insidan finns flera vardagsrum varav ett med öppen spis, en matsal med bar, ett kontor, stort biorum med bar, vinkällare, ett gym och fyra öppna spisar. Till parets master-suite finns walk-in-closets, ett stort badrum med badkar, två tvättställ och en dubbeldusch.

På den lummiga utsidan är det ingen risk för insyn från nyfikna eller för paparazzis att ta bilder. Där finns en litet poolområde med plats för solsängar, ett utekök som sagt, sittplatser runt en mysig och värmande eldstad, matplats under träd som skuggar från solen och en utomhusbar. Vill man hålla sig i trim finns där en tennisbana.

Kommer deras familj eller kompisar på besök kan de sova i gästhuset och parkera i trebilsgaraget.

Vill man bo som en tv-stjärna får man dock betala cirka 450 miljoner kronor.

LÄS MER:”Ellen DeGeneres Show” får skarp kritik av anställda

LÄS MER:Dolce & Gabbana säljer sitt italienska sommarhus

LÄS MER:Här är John Legends nya hus

LÄS MER:Huset i Bel Air har åtta barer

ANNONS