Phil Collins säljer sitt lyxhus i Miami

LYXHUSET: 2015 köpte den världskända musikern Phil Collins ett hus på 1 000 kvadratmeter. Det lyxiga hemmet ligger precis vid vattnet i Miami Beach och har tidigare ägts av Jennifer Lopez. Nu har Collins lagt ut sitt hem till försäljning – för köpesumman får man bland annat nio badrum och en egen brygga.

ANNONS
|

Den före detta Genesisstjärnan Phil Collins har ett stort lyxigt hus precis vid vattnet i Miami Beach. Huset köpte han 2015 för hela 275 miljoner kronor.

Men han är inte den första världsstjärnan som bott där. Latinostjärnan Jennifer Lopez ägde huset mellan 2002 och 2005.

Nu ska fastigheten få en ny ägare då Collins bestämt sig för att sälja och är man spekulant finns objektet att hitta på realtor.com.

LÄS MER:Här är kändisarna som sålt och köpt nya hem under året

För att komma fram till den medelhavsinspirerade villan måste man ta sig förbi höga stålgrindar och ett högt staket. Där bakom ligger hans 1 000 kvadratmeter stora hus som byggdes 1929. En hel del av huset moderniserades och byggdes dock om runt 1990.

ANNONS

På insidan finns sex sovrum, nio badrum och flera walk-in-closets. Den som ligger i husets master-suite är specialdesignad. På bottenvåningen ligger ett stort vardagsrum med plats för en flygel.

Villan har även en vinkällare med plats för mellan 600 och 800 flaskor, hiss, flera matplatser, stort vitt kök med ett flertal ugnar, gym och ett garage med plats för tre bilar.

LÄS MER:Ägarna sålde sitt förra hus till Avicii

Privat brygga

Baksidan vetter ut mot Biscayne Bay. Vid vattnet ligger en privat brygga att förtöja båtarna vid, inklusive båtlift. Utsikten är Miamis skyline. Där ligger även en pool, bubbelpool, flera sittytor, utomhuskök, en cabana och en koi damm.

Prislappen för all denna lyx och lite mer – är drygt 333 miljoner kronor.

Phil Collins var stor under 1980 -och 1990-talet och hade stora musikaliska framgångar med låtar som ”You can't hurry love”, ”Against all odds”, ”Sussudio” och ”Another day in paradise”.

LÄS MER:Huset i Bel Air har åtta barer

LÄS MER:Här är några av världens dyraste hem

LÄS MER:Pierce Brosnan säljer sitt hus för strax under en miljard

LÄS MER:Khloé Kardashians ansikte och bostad skapar rubriker

ANNONS