Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/9

Joan Rivers orörda våning i New York – säljs igen

LYXHUSET: Komikern Joan Rivers som gick bort 2014 bodde under närmare 30 år i en lyxig våning ett stenkast från Central Park i New York. Hennes hem såldes strax efter hennes död, nu är våningen till salu igen och inget ska ha förändrats sen hon själv bodde där.

Joan Rivers var en skådespelerska, komiker och TV-talkshowvärd som var känd för sin bitska tunga och sina många plastikoperationer. Hon avled 2014 i samband med en operation.

1988 köpte hon en lägenhet ett stenkast från Central Park och Fifth Avenue i New York – där bodde hon fram till sin död.

Något år efter att Joan Rivers gick bort ska hennes lyxiga våning enligt uppgift, köpts av någon kunglighet från Mellanöstern. Nu är hennes före detta hem till salu igen och det ska inte ha förändrats sen hon själv bodde där, detta enligt sajten toptenrealestatedeals.

LÄS MER: Tom Cruise säljer sitt vinterparadis

Bostaden är på tre våningar och dit tar man sig med en privat hiss. Inredningen påminner om ett franskt slott och hon beskrev själv sin överdådiga inredning som ”Ludvig XIV möter Fred och Ginger” och ”Det är vad Marie Antoinette skulle ha gjort om hon haft pengar”.

LÄS MER: Phil Collins säljer sitt lyxhus i Miami

Det sägs spöka i Joans Rivers före detta våning

Där är mycket fluffiga gardiner, vackra ljuskronor, franska paneler och möbler som absolut kan hittas i ett slott i Frankrike.

New York-våningen innehåller elva rum som till exempel ett bibliotek, en matsal, ett vardagsrum, fyra sovrum, ett kontor, ett stort musikrum, kök. Men också fem badrum och fem öppna spisar. En av de två terrasserna har utsikt mot Central Park.

LÄS MER: Raj Kanodia ”rear” ut sitt hus i Bel Air

Joan Rivers tyckte mycket om sitt hem, men det fanns en sak hon störde sig på. Hon trodde att förra ägarinnan Mrs Spencer spökade i bostaden.

Priset för den lyxiga våningen är 315 miljoner kronor. Om spöket ingår i priset är oklart.

LÄS MER: Mike Love i The Beach Boys säljer sitt hem – men det har inte strandläge

LÄS MER: Dolph Lundgren säljer sitt lyxhus i Los Angeles

LÄS MER: För 55 miljoner kan man köpa huset där "Gudfadern 2" delvis spelades in

LÄS MER: Här är några av världens dyraste hem

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.