Betsey Johnsons färgexplosion till hus är till salu

LYXHUSET: Nu finns det möjlighet att köpa en rosa husdröm som står i USA:s lyxigaste husvagnspark, Paradise Cove. Den färgglada designern Betsey Johnson säljer sitt lika färgglada mobila hem.

ANNONS
|

Om man älskar vitt, inte är förtjust i varken starka färger eller mycket prylar, är detta knappast ett boende som lockar till köp.

Vid en bostadsvisning får man alltid rådet att tänka bort inredningen, här kanske det är svårt att göra just det.

LÄS MER:Här är några av världens dyraste hem

Säljaren till det rosa strandhuset i, Malibu,är Betsey Johnson och hon är välkänd just för sin färgglada design. Att hon älskar starka färger märks tydligt i hennes hem som nu ska få nya ägare.

Det mobila hemmet ligger i USA:s lyxigaste husvagnsanläggning, Paradise Cove. Där har stjärnor som Pamela Anderson, Stevie Nicks och Matthew McConaughey också bott.

ANNONS

De som bor i husvagnsparken betalar inte lika mycket för den fina havsutsikten som grannarna som bor i de lyxigare villorna i Malibu, men blir ändå granne med sångerskan Barbra Streisand.

Rosa verkar vara Betseys favoritfärg.
Rosa verkar vara Betseys favoritfärg. Bild: Suzy Poling

Men det är inte vilken husvagnspark som helst huset ligger i, priserna för att köpa ett litet hus startar på dryga 500 000 kronor, sen fortsätter priserna upp till 2,5 miljoner kronor.

Området är bevakat 24 timmar om dygnet, har tennisbana, ett klubbhus, basketplan, lekplats och en privat strand. Köparen bör dock gilla att ha grannar runt sig, då det ska finns totalt 276 mobila hus på området.

Utomhusbad

Betsey Johnson hus är på 139 kvadratmeter, och har ett gult sovrum och ett turkost. Det finns ett vardagsrum och kök med matsal och två badrum. Vill man ta ett bad utomhus man kan också göra det, ett badkar står nämligen ute i en lummig del på bakgården – där finns även en dusch.

Det lilla huset är omgärdat av mycket trädgård och en tropisk utomhusmiljö med palmer och blommor. Det finns gott om plats att sitta ute och njuta av det fina vädret i Malibu. Alla uteplatser är precis lika färgglada som insidan av hennes hus.

ANNONS

Betsey Johnson har lagt ut sitt rosa hus till försäljning med ett utgångspris på 19 miljoner kronor.

LÄS MER:Vänner-stjärnan Matthew Perry säljer lyxbostad i Los Angeles

LÄS MER:Lyxhuset från "The Real Housewives of Beverly Hills" är till salu

LÄS MER:Stjärnan från "The big bang theory" säljer sitt lyxhus i Los Angeles

ANNONS