Vänner-stjärnan Matthew Perry säljer lyxbostad i Los Angeles

Köper man den här våningen i Los Angeles, får man inte bara en lyxig bostad med magisk utsikt. För om de nya ägarna har tur kan de springa på sina kändisgrannar. Vem vet, kanske kan det bli en fika med Rihanna.

ANNONS
|

Matthew Perry är väl mest känd för sin roll som "Chandler Bing" i tv-serien "Vänner". Serien som var mycket populär, och började sändas i mitten på 90-talet. Det som kanske inte är så välkänt är att jämte sitt skådespelande jobbar Matthew Perry med att köpa, renovera och sälja lyxiga bostäder. Något han gjort i flera år, bostäderna ligger i första hand i Los Angeles, med omnejd. Och nu är det dags igen för en lyxig bostad att säljas för miljoner.

Den lyxiga lägenheten ligger på våning 40 i ett hus på 42 våningar, och även den här ligger i Los Angeles. Lägenheten upptar hela våningsplanet, och det är inte någon brist på utsikt, man får både havsutsikt och stadsutsikt. Perry köpte lägenheten 2017 och lät sedan en arkitekt och en heminredare göra om bostaden.

ANNONS

Kändisgrannar

De som köper våningen har kanske lyckan att springa på lite världsstjärnor, för Rihanna, Paula Abdul och Elizabeth Berkley ska också bo i huset.

Utsikten från sängen går inte av för hackor.
Utsikten från sängen går inte av för hackor. Bild: Michael MacNamara and Jason Speth

Våningen är på drygt 860 kvadratmeter och har många stora rum. Det finns gott om plats för fester då lägenheten har flera vardagsrum att hänga i.

Fyra terrasser

Ett av vardagsrummen har två eldstäder som värmer kyliga kvällar. Här finns fyra sovrum och åtta badrum, ett spelrum och en hemmabio. Vill de nya ägarna variera var de äter, har våningen två matsalar, och vill man inte sitta inne, finns här fyra terrasser.

Skulle man nu vilja träffa sina grannar kan man göra det i husets stora pool, eller i någon av flera träningsstudios för yoga och pilates. Är vinstället hemma fullt, är det inga problem för huset har en vinlagringsanläggning.

Så vad kostar hela härligheten? Jo, drygt 340 miljoner kronor. Om inte priset avskräcker kanske månadsavgiften på dryga 85 000 kronor gör det, men då ingår ju Rihanna som granne.

ANNONS