Stjärnan från "The big bang theory" säljer sitt lyxhus i Los Angeles

LYXHUSET: Kaley Cuoco – en av stjärnorna från komediserien "The Big Bang Theory" ska bygga nytt hus och har därför lagt ut sitt stora hus till försäljning. Men hon är inte den första kändisen som bott här – Khloé Kardashian var den som sålde huset till henne.

ANNONS
|

Kaley Cuoco är mest känd från komediserien "The Big Bang Theory" där hon spelade Penny i många säsonger innan serien nyligen lades ner. I serien kunde vi se hur hon bodde i en liten lägenheten mitt emot nördarna Sheldon och Leonard som till slut vann hennes hjärta och blev hennes make i serien.

Privat bor hon bra mycket större och lyxigare i Los Angeles. Huset byggdes 2003 och såldes till Kaley Cuoco av Khloé Kardashian och hennes före detta man Lamar Odom 2014.

Men nu är det dags för huset att få nya ägare igen då Kaley Cuoco lagt ut det till försäljning. Tvåvåningshuset ligger i ett så kallat grindsamhälle, eller som det kallas i USA gated community, och är på cirka 740 kvadratmeter. Huset har inte mycket insyn utan gömmer sig bakom stora höga grindar.

ANNONS
Kaley Cuoco känner vi igen från tv-serien "The Big Bang Theory".
Kaley Cuoco känner vi igen från tv-serien "The Big Bang Theory". Bild: Richard Shotwell

Utomhusytan har mycket plats för att just hänga ute både i skugga och i sol. Det finns en pool, bubbelpool, ett utomhuskök med bar och en öppen spis, och flera sittytor för umgänge.

Tre "walk-in-closets"

I det huset är det gott och plats för en stor familj eller många besökare. Huset har sex sovrum och nio badrum, ett av sovrummet har hög mysfaktor med en öppen spis.

Om de nya köparna älskar kläder och skor, är det inga problem att ta med dom till det här huset, för ett av sovrummen har hela tre stora walk-in-closets med plats för mycket kläder och skor.

Färgglatt vardagsrum med öppen spis.
Färgglatt vardagsrum med öppen spis. Bild: Keller Williams

För drygt 47 miljoner kronor, som huset kostar, får man ett stort kök som går i grått och svart, ett biorum, en matsal, en tvättstuga med två tvättmaskiner och två tumlare, flera vardagsrum varav ett med en gunga i taket och en bra, och flera öppna spisar.

LÄS MER:Rob Lowe säljer sin bostad i Kalifornien

LÄS MER:Vänner-stjärnan Matthew Perry säljer lyxbostad i Los Angeles

ANNONS