Lyxhuset från "The Real Housewives of Beverly Hills" är till salu

LYXHUSET: Huset som är känt från tv-serien "The Real Housewives of Beverly Hills" är till salu för strax under 200 miljoner kronor. Här har kändisar som Camille och Kelsey Grammer, och Gloria Vanderbilt bott. Nu finns det möjlighet att köpa huset med all lyx.

ANNONS
|

Om du sett dokusåpan "The Real Housewives of Beverly Hills" genom åren, känner du förmodligen igen detta lyxiga hus. Här här tv-stjärnor som Lisa Vanderpump, Kyle Richards och Adrienne Maloof festat och garanterat bråkat.

När "The Real Housewives of Beverly Hills" spelades in i huset var det Camille Grammer som tidigare var gift med skådespelaren Kelsey Grammer som bodde här. Ex-maken känner vi igen från tv-serier som "Skål" och "Frasier" för att bara nämna några.

LÄS MER:Svensk säljer miljardvilla i Los Angeles

Huset som Camille och Kelsey Grammer köpte tillsammans i slutet på 90-talet ligger i området Serra Retreat som är ett så kallat grindsamhälle, eller som det kallas i USA, gated community, området är bevakat dygnet runt.

ANNONS

Balsal på två våningar

Den ljusrosa huvudbyggnaden är på 725 kvadratmeter och har ett stort kök, klimatstyrd vinkällare, bibliotek. Det stora sovrummet har ett vardagsrum, ett spa-badrum och en balkong med havsutsikt.

LÄS MER:Här semestrar kändisarna på Hawaii

Det finns gott om plats för gäster då huset har flera vardagsrum, en balsal fördelad på två våningar, och ett flertal gästrum med öppna spisar.

Fastigheten är perfekt för en hästägare då det finns ett stall med plats för sex hästar och en ridanläggning. På området finns även ett vagnshus med ett gym och en hemmabio.

Plats för att hänga utomhus

Gillar de nya ägarna att hänga ute i solen finns det goda möjligheter till det. Området har pool, två utomhus-spa, tennisbana, terrass, grillplats med öppen spis. Det odlas även frukt och grönsaker på området. På området finns flera dammar och fontäner, fastigheten är omgärdad av palmer och fullt med rosenbuskar.

För 200 miljoner kronor får man en fastighet på nästan 1 300 kvadratmeter med totalt sju sovrum och 13 badrum.

Vill man bo stort och har råd, är det kanske ett drömhus.

LÄS MER:Kändisen folk vill ha som reseguide på resan

ANNONS