Stjärnan från "The real housewives of New York” säljer sin lägenhet i Soho

LYXHUSET: Bethenny Frankel grundade Skinnygirl Cocktails och var en av deltagarna i realityserien "The real housewives of New York” under flera år. Det gjorde henne både rik och känd. 2017 köpte hon en vindsvåning i Soho som hon sen renoverade en hel del. Nu har hon lagt ut den till försäljning. Men kanske skrämmer priset och månadsavgifterna bort en del köpare.

ANNONS
|

Bethenny Frankel var en av deltagarna i den amerikanska realityserien "The real housewives of New York” där man fick följa en en grupp välbärgade kvinnor och deras lyxiga liv i New York. Det var mycket shopping, fester, kärlek, bråk och resor. Bethenny Frankel var med i ett par omgångar.

Efter att hon slutade i serien kunde man fortsätta följa henne i serien ”Bethenny ever after” men också i ”Bethenny & Fredrik”, där den sistnämnde var den svenska kändismäklaren Fredrik Eklund.

2017 köpte hon en vind på drygt 370 kvadratmeter för cirka 20 miljoner kronor i Soho, New York, som hon valde att fräscha upp, från golv till tak, detta enligt sajten Toptenrealestate. Bland annat målade hon golven ljusgråa, målade om elementen och fönsterkarmarna, köket fick nya skåpsdörrar och marmorbänkar. De tre badrummen fick nytt kakel, nya speglar och belysning. Hon byggde till två öppna spisar – en i ett av vardagsrummen och en i master suite. Några väggar flyttades också för att ge plats åt hennes walk-in-closet.

ANNONS

LÄS MER:Lyxhuset har sex kök, tre pooler och en akvarietunnel

Ska man hälsa på henne slipper man ta trapporna till hennes lyxiga bostad, om man inte vill, för hissen går ända upp till lägenheten. Men det krävs att man har en nyckel för att få fart på den.

Bethenny Frankel vill nu sälja sitt hem som syns flitigt på hennes Instagram, och redan i april lade hon ut det till försäljning. Då var det Eklunds kollega, kändismäklaren och realitystjärnan Ryan Serhant som försökte sälja bostaden utan att lyckas. Nu gör hon ett nytt försök med en annan mäklare.

Som sagt får en köpare en nyrenoverad ljus lägenhet med stora öppna ytor. Köket hänger ihop med matsalen och ett vardagsrum där det är byggts en marmorbar att hänga vid. Låter perfekt när man har fest.

Där finns ytterligare ett vardagsrum där en av hemmets två eldstäderna ligger och där har Bethenny placerat tv:n.

LÄS MER:Neil Patrick Harris säljer sitt hem i New York

Höga månadskostnader

Enligt mäklarannonsen är där fyra sovrum, men då får man nog göra om lite, för just nu är det två, inklusive ett barnrum. Ett av rummen är ett fönsterlöst kontor nu och kanske är det den ytan de tycker man kan göra om till ett extra sovrum.

Bakom sängen i master suite finns ett smink- och omklädningsrum i dag, och det ses i alla fall som ett möjligt sovrum.

ANNONS

Hennes eget sovrum har en öppen spis, plats för en soffa och ett bord och en enorm spegel där man kan ta bilder på dagens outfit för sina följare på Instagram.

Mitt emot Bethennys sovrum ligger det stora badrummet med badkar, en dusch med plats för en mindre familj, två tvättställ och mycket bänkyta. Perfekt om man har mycket toalettartiklar som smink, krämer och parfymer. Jämte det ligger en ljus walk-in-closet, med gott om plats för kläder, skor, väskor och accessoarer.

Det finns ingen terrass eller balkong till våningen, men på taket till elvavåningshuset ligger en takterrass för de boende i huset.

Priset för tv-stjärnans våning är strax över 63 miljoner kronor, men sedan tillkommer en underhållskostnad på 30 000 kronor och fastighetsskatt på 58 000 kronor – per månad.

LÄS MER:Takvåning i New York kan bli en av historiens dyraste

LÄS MER:Jimmy Fallon säljer sin lägenhet i New York

LÄS MER:Dolce & Gabbana säljer sitt italienska sommarhus

LÄS MER:Huset i Bel Air har åtta barer

LÄS MER:Mötley Crüe-trummisen Tommy Lee säljer sitt hem

ANNONS