Filmstjärnornas sommarhus på Mallorca är till salu

LYXHUSET: På den spanska turistön Mallorca ligger en bostad som inte är för alla. Michael Douglas och Catherine Zeta Jones enorma villa ligger på en klippa med utsikt över havet. Här finns det gott om plats för alla kompisar som vill hälsa på, och har du 300 miljoner kronor över så kan den nu bli din.

ANNONS
|

Hollywoodparet Michael Douglas och hans fru Catherine Zeta Jones äger flera hus runt om i världen, bland annat i New York, Bermuda och Mallorca. Huset S’Estaca i Valldemossa, Mallorca har varit i Michael Douglas ägor sen i slutet av 80-talet. Här har deras Hollywoodpolare Jack Nicholson, Tom Cruise, Nicole Kidman och Michelle Pfeiffer hängt i solen genom åren.

LÄS MER:Här är några av världens dyraste hem

Men nu får de bo någon annanstans när de besöker den spanska ön, för Douglas och Zeta Jones gör ett nytt försök att sälja sin stora vita fastighet. Förra gången den låg ute till försäljning var 2014, då var priset över 600 miljoner kronor. Nu har de sänkt priset rejält, nästan hälften, nu är priset drygt 300 miljoner kronor.

ANNONS

LÄS MER:Kändisarnas hem säljs för miljoner – titta in i deras lyxhus

Högt upp på en klippa med utsikt över havet ligger stjärnparets sommarhus.
Högt upp på en klippa med utsikt över havet ligger stjärnparets sommarhus. Bild: Engel&Völkers

Huset ligger högt upp på en klippa med en fantastisk utsikt ut över havet, villan är omgiven av mycket grönska och flera mindre hus som tillhör paret med. Får man slut på mjölken är det inte bara att springa över till grannen för att låna lite eftersom huset ligger långt ifrån grannarna.

Här kan man ta sig ett dopp och kyla ner sig när det är varmt.
Här kan man ta sig ett dopp och kyla ner sig när det är varmt. Bild: Engel & Völkers

Plats för 20 kompisar

Vill alla kompisar komma på besök på samma gång är det inga problem. Det finns sovplats för hela 20 personer. Huset är på drygt 1 000 kvadratmeter, och har det mesta för en skön tid på Mallorca. För flera hundra miljoner kronor får man tio sovrum och tio badrum, en vingård, flera terrasser att hänga på med ett glas. Det finns även pool och en privat brygga för yachten. Huset har ett bibliotek, gym, flera vardagsrum, utomhuskök, vinkällare och hemmabio bland annat.

Huset ligger 45 minuter med bil från Palma.

LÄS MER:Titta in Alicia Keys nya och spektakulära hem

ANNONS