Titta in Alicia Keys nya och spektakulära hem

LYXHUSET: Den amerikanska artisten Alicia Keys har köpt ett hus som har mycket av allt och villan förmedlades dessutom av tv-mäklarna i "Million Dollar Listing Los Angeles". Men först efter att priset sjunkit med över 200 miljoner kronor skrevs det köpekontrakt.

ANNONS
|

Vem vill inte göra ett kap när man köper ny bostad, så även kändisar med mycket pengar.

Det spektakulära huset i La Jolla, Kalifornien har varit ute till försäljning flera gånger. Först låg det ute för 430 miljoner kronor, sen sjönk priset ett antal miljoner till. Men när priset till slut hamnade på strax under 200 miljoner kronor slog artisten Alicia Keys och hennes man Kasseem Dean till på huset. Och man får nog säga att huset är något utöver det vanliga.

De som sålde huset till henne är inte helt okända för de som tittar på "Million Dollar Listing Los Angeles", bröderna Josh och Matt Altman var mäklare.

ANNONS

LÄS MER:Här är några av världens dyraste hem

Hiss av glas

Huset byggdes 2007 och har en boyta på strax under 1 000 kvadratmeter och är på flera våningar.

Mitten på huset är ihålig så utsikten är speciell, man kan ligga på terrassen och sola, och samtidigt ligga och titta på havet genom huset.

Alicia Keys har köpt ett hus som de flesta av oss bara kan drömma om.
Alicia Keys har köpt ett hus som de flesta av oss bara kan drömma om. Bild: Jordan Strauss

Så vad får Alicia Keys för sina miljoner?

Ett hus där många av väggarna är i glas, till och med hissen är i glas, i badet behöver man varken tv eller bok för man kan titta på havet medan man ligger där.

Där finns fyra stora sovrum, varav två med egna badrum, sex badrum, en enormt runt vardagsrum med öppen spis, två rum med dusch och ånga, ett bibliotek, hemmabio och två kök i olika storlekar.

Men det finns mer, som ett gym, på taket finns ett spa, loungeyta och ett kök. Ett underjordiskt garage för fyra bilar, därifrån går glashissen ända upp i bostadshuset.

På utsidan finns det mycket yta för att hänga en sommardag, flera sittytor, plats för solsängar, en grill och en infinity pool som hänger över klipporna med utsikt mot havet.

För gästerna finns det ett gästhus på 120 kvadratmeter med två sovrum och två badrum.

LÄS MER:Vänner-stjärnan Matthew Perry säljer lyxbostad i Los Angeles

LÄS MER:Stjärnan från "The big bang theory" säljer sitt lyxhus i Los Angeles

ANNONS