Saker att göra med barn i Göteborg på helgen

Teaterkollo på Aftonstjärnan, Pettsson och Findus på Nääs Friluftsteater, eller varför inte bad i Jubileumsbadet – Klara Grape tipsar om vad du kan göra med barnen i helgen eller senare i sommar.

ANNONS
|
Bild: Meli Petersson Ellafi

Teaterkollo på Aftonstjärnan

Mellan den 30:e juli och 3:e augusti anordnar Aftonstjärnan teaterkollo för barn i åldrarna 11-13 år. Mer info hittar du på aftonstjärnan.se
Bild: Press

Pettson och Findus – Kackel i grönsakslandet, Nääs Friluftsteater

Mellan den 30:e juni och 11:e augusti spelar Nääs Friluftsteatern den klassiska berättelsen om när det ballade ur i Pettsons grönsaksland. Rekommenderad ålder är 3-9 år, men många har ju en relation till gubben Pettson så tänker att det kan vara skoj även för äldre storasyskon med en tur till Nääs slottspark.
Bild: Olof Ohlsson

Jubileumsparken

Har du inte varit där än är sommaren 2024 den rätta att ta med badkläderna och matsäcken för att besöka stans kanske snyggaste och roligaste lekplats. Här är det faktiskt lika roligt för vuxna som barn att hänga en eftermiddag. Är vädret på topp kan man dessutom bada, bara en sån sak! Hit tar man sig lika lätt med cykel som med buss.

Föräldraguiden

Lisa Stevik och Klara Grape skriver varje vecka om livet som förälder och ger tips om aktiviteter och saker man kan göra med barn kommande helg. Följ Föräldraguiden för att få en pushnotis i din mobil när detta publiceras.

LÄS MER:Barn, Mello och det moderna musiksamhället 7,5 poäng

LÄS MER:Så här kommer vi att guida er till stadens barnkultur

LÄS MER:Möt GP:s nya krönikörer – med inriktning på kultur och familj

ANNONS