Björn Skifs flyttar fram Rondo-premiären

På torsdag den 1 februari skulle Björn Skifs inlett sin ”En värld av Skifs” på Rondo. På grund av sjukdom i produktionen flyttas den en vecka med nytt premiärdatum den 8 februari.
– Vi är otroligt ledsna, säger Hanna Källerteg på Bindefeld Kommunikation.

ANNONS
|

Planen var att sjösätta en vårsäsong på Lisebergs showkrog Rondo nu på torsdag efter att ”En värld av Skifs” gått för fulla hus på Hamburger Börs i två år. Men Göteborgs-publiken får vänta på den 76-årige legendaren Skifs.

I ett mejl till GP berättar pr-ansvarig för showen Hanna Källerteg att premiären den 1 februari ställs in.

"Vi är otroligt ledsna att behöva meddela att premiären av ’En värld av Skifs’ på Rondo nu på torsdag den 1 februari ställs in på grund av sjukdom. Säsongen på Rondo kommer nu istället att starta den 8 februari”, skriver Hanna Källerteg i mejlet och hänvisar till Lisebergs hemsida för mer information.

ANNONS

* Rättelse: Tidigare stod att det är Björn Skifs själv som är sjuk, så är inte fallet.

LÄS MER:Efter ”Mamma Mia the party” – Björn Skifs tar över Rondo

LÄS MER:Orup tar sin intima show till Draken Live i Göteborg

LÄS MER:Pojkbandsshow flyttar till Rondo i Göteborg

LÄS MER:Göteborg håller på att förvandlas till Lilla Las Vegas

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS