Orup tar sin intima show till Draken Live i Göteborg

Orup sätter upp en unik och intim föreställning med bara sig själv och sina låtar. ”Orup bara” har premiär på Rival i Stockholm i januari. Den 19 september 2024 är det dags för Göteborg och Draken Live.

ANNONS
|

Senaste Orup gjorde en soloföreställning var 2016 med hyllade "Viva la pop", då med stort och lyxigt band med sig på scenen. Därefter har han främst spelat med GES.

"Några av de bästa kvällarna i mitt liv har jag haft när jag besökte Rondo med min föreställning ”Viva la pop” under hösten 2015 och våren 2016.”

För att inte tala om de fyra konserter vi gjorde med GES på Scandinavium i november 2021! Så ni kan ju fatta att jag ser fram mot Göteborg och Draken Live i höst…Sååå mäktigt! Vi ses i baren!”, säger Orup i ett pressutskick.

Spelar på Draken mellan september och december

Tidigare har han sagt om den kommande föreställningen:

ANNONS

"Det kan bli en braksuccé, ett totalt fiasko eller en obetydlig fis i rymden. Det beror bara på mig själv. Att stå på en scen med så lite som möjligt mellan mig och de människor som har tagit ett aktivt beslut att lägga sin tid (och sina pengar...) på detta. Det, vill jag göra".

Orup spelar på Draken Live till och med den 14 december.

LÄS MER:Orup gör soloshow nästa år

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

ANNONS