Backaplan måste bli ett trevligare ställe för Hisingsbor, menar insändarskribenten.
Backaplan måste bli ett trevligare ställe för Hisingsbor, menar insändarskribenten. Bild: White arkitekter

Backaplan är en skamfläck på Hisingen

I väntan på att ett nytt varuhus har man inte gjort någon upprustning alls av området, skriver signaturen Lasse.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: friaord@gp.se

ANNONS
|

Coops stora parkering på Backaplan och området däromkring är inget annat än en stor vanskött stenöken.

I väntan på att ett nytt varuhus, som det har pratats om i kanske mer än 15 år, har man inte gjort någon upprustning alls i området, utan låtit allt bero.

Coops parkering är under all kritik, inte ens parkeringsrutorna har man bemödat sig måla. Du ser inte hur du parkerar. Även i affären regnar det in och golvet är skevt och sönderslitet.

Platsen behöver få en upprustning med lite grönområde samt bli ett trevligare ställe för oss Hisingsbor, under tiden vi väntar på det nya. Nu är det ingen plats man trivs på, utan man skyndar sig fort därifrån.

ANNONS

Det arbetet skulle ha gjorts för länge sedan, men det kanske inte är så noga då det ligger på fel sida av älven? Hade det varit på andra sidan bron då hade det säkert hänt saker för länge sedan.

Lasse

LÄS MER:Ny studie: Göteborgs grönytor har stadigt minskat i över 30 år

LÄS MER:De vill bygga ett psykiatrins monument på Backaplan

LÄS MER:AB Framtiden slopar bytesaffär med Skandia - men styrelsen oenig

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS