Sarah Sjöström berättar om husköpet med fästmannen

I början på året förlovade sig simstjärnan Sarah Sjöström med pojkvännen Johan de Jong Skierus – och nu har paret köpt hus.
– Jag vet inte riktigt vad jag har gett mig in på, säger den flerfaldiga OS-medaljören till Sportbladet.

ANNONS

Mitt i simmaren Sarah Sjöströms blomstrande idrottskarriär planerar hon bröllop. Det var på en semester i Jokkmokk som pojkvännen Johan de Jong Skierus friade och Sjöström sa ja.

Samtidigt som det stundande bröllopet är det fler saker som pockar på parets uppmärksamhet. I samma veva har de nämligen köpt hus.

– Det var framför allt jag som tog första steget till att börja kolla på hus, men han var inte svår att övertala, säger Sarah Sjöström i en intervju med Sportbladet.

Däremot finns det en del saker som hon börjat klura på kring flytten.

– Det blir ett litet projekt att lära sig typ att sätta upp en tavla till att börja med. Jag är inte alls händig över huvud taget så jag vet inte riktigt vad jag har gett mig in på men det ska bli kul att få lära sig lite mer och förhoppningsvis bli lite mer händig under tiden, fortsätter hon.

ANNONS

Kommer tillbaka dagen innan flytten

Flytten till det nya huset utanför centrala Stockholm är endast tre veckor bort. Sarah berättar att paret prioriterar husköpet just nu och att bröllopsplanerna får komma när det kommer.

Men Sjöström själv kommer ha svårt att hinna packa. Hon ska nämligen iväg på tävling och träningsläger i tre veckor, vilket gör att hon återvänder hemåt en dag innan de ska lämna den nuvarande bostaden.

Det ser därför ut att bli Johan de Jong Skierus som får fixa med flyttlasset på egen hand.

– Han tycker det är lugnt, det är nog skönt för honom. Jag gillar att göra allt på en gång och han är bättre på att ta en sak åt gången. Då blir det lite lugn och ro hemma nu tre veckor innan flytten.

LÄS MER:Sarah Sjöströms lycka efter förlovningen

LÄS MER:Sarah Sjöström och Charlotte Kalla är släkt

LÄS MER:Guldglitter och glans på OS-stjärnornas gala

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS