Sarah Sjöströms lycka efter förlovningen

Sarah Sjöström hade ett framgångsrikt 2021 med mängder av medaljer. Nu har hon startat 2022 på bästa sätt utanför simbassängerna. Hon har nämligen förlovat sig med pojkvännen Johan de Jong Skierus, 32.

ANNONS
|

Det gångna året var svängigt för Sarah Sjöström. Hon halkade på en isfläck och bröt armbågen i februari. Därefter fick den 28-åriga simstjärnan gå en kamp mot klockan för att hinna bli återställd till OS i Tokyo.

Sarah Sjöström hann med nöd och näppe tillbaka till OS och lyckades ta ett silver. Sedan tog hon fem medaljer på VM i kortbana och sex medaljer på EM i kortbana, däribland fyra guld.

En ansträngande säsong. Sjöström har tidigare sagt till Expressen att hon nästan kände sig ”näst intill utbränd”.

– Jag känner att jag först nu har börjat återhämta mig. OS var en urladdning, och sedan följde bland annat ett av mina mest lyckade mästerskap med sex medaljer under EM, sa hon till tidningen.

ANNONS

LÄS MER:Sarah Sjöström efter succéhösten: ”Nästan utbränd”

Sjöström om frieriet: ”Du blir kall”

Nu har Sarah Sjöström startat det nya året på bästa sätt utanför simbassängen. Under fredagen meddelade hon nämligen på Instagram att hon har förlovat sig med sin pojkvän Johan de Jong Skierus. De har varit ett par länge och under en semester i Jokkmokk valde Skierus att gå ned på knä och fria.

I Sjöströms Instagraminlägg syns en video på när hennes nyblivne fästman går ned på knä och tar fram en ring.

”Först sa jag ställ dig upp, du blir kall... Sen sa jag JA”, skriver Sarah Sjöström i inlägget.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS