Madrid i sorg – 14-årige talangen har gått bort

Den spanska storklubben, Atletico Madrid är i sorg. Detta efter att den 14-årige talangen, Christian Minchola gått bort.
– Vi är chockade över den sorgliga nyheten, säger klubbens ordförande Enrique Cerezo.

ANNONS
|

Christian Minchola kom till Atletico Madrids akademi redan för sex år sedan och sågs som en lovande talang i klubbens stora ungdomsorganisation. I helgen kom dock ett tragiskt besked från klubben som berättade att Christian hade gått bort, endast 14 år gammal.

– Atletico Madrid och hela idrottsfamiljen kommer att stå vid Christians familjs sida i den här stunden av enorm smärta, säger klubbens ordförande Enrique Cerezo.

LÄS MER: Serie C-klubben ger upp drömmen om Zlatan

Vad som inträffade och vad som gjorde att Christian Minchola gick bort kommer inte klubben att gå ut och berätta. Men på klubbens anläggning kommer flaggorna att hänga på halv stång för att hedra hans minne.

ANNONS

– Känslan av hjälplöshet är hemsk. Under de senaste dagarna har människor nära mig dött, några på grund av coronaviruset och några från andra sjukdomar. Det känns orättvist och krossar ens hjärta att inte kunna ta farväl av dem på ett sätt som de förtjänar, säger klubbens vd, Miguel Angel Gil.

LÄS MER: Stjärnan stängs av från all boxning efter skandalvideo

Enligt spanska tidningen AS ska det inte ha varit coronaviruset som ledde till att 14-åringen gick bort.

”Jag känner både ilska och sorg över att behöva ta farväl av Christian Minchola. Livet är väldigt orättvist, men jag känner stolthet över att du bar Atletico Madrids tröja. Kondoleanser till alla lagkamrater, vänner och familj till Christian. Vila i frid”, skriver klubbens stjärnspelare Koke på Twitter.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS