Gaten Matarazzo sjöng nationalsången inför NHL-match

New York Rangers skulle ställas mot Boston Bruins.
Då fick Gaten Matarazzo, känd som Dustin i Stranger Things, den stora äran att sjunga nationalsången.

ANNONS
|

Det är tradition att man nationalsången sjungs inför varje NHL-match och allt som oftast har varje lag en anställd sångare dedikerad för just den uppgiften.

Men det är inte helt ovanligt att lagen plockar in en lite mer känd person. Bland annat har Nashville Predators, med tanke på stadens musik-anor, flera gånger valt att plocka in countrystjärnor för att sjunga ”The Star-Spangled Banner”.

I natt skulle New York Rangers ta emot Boston Bruins i Madison Square Garden och då hade hemmalaget valt att ta in en något oväntad sångare. Inför matchen stegade nämligen Gaten Matarazzo, känd som Dustin i succéserien Stranger Things, ut på isen för att ta ton.

ANNONS

Trots att Matarazzo kanske mer är bekväm i att spela en monsterjagande tonåring, och månne såg lite obekväm ut i rollen, så får man ändå säga att han löste nationalsången med den äran?

Bedöm själv:

Gaten Matarazzo är född i New London, Connecticut, som ligger omkring två och en halv timme nordost om Manhattan. Stranger Things-stjärnan är av allt att döma ett stort fan av hockey i allmänhet och New York Rangers i synnerhet för inte allt för sällan syns hans i Madison Square Garden när det spelas match.

Så matchen, den slutade med en 1–3 förlust för Rangers – vilket innebar att Boston Bruins därmed tog sin fjärde raka seger.

LÄS MER:Svenskmål och assist när Buffalo vände och vann

LÄS MER:Mika Zibanejad tar avstånd – efter Bröderna gått in i Väsby IK

LÄS MER:Connor McDavids makalösa säsong – kan bli en av de bästa någonsin

ANNONS