Zlatan Ibrahimovic dök upp på Milans träningsanläggning

Zlatan är arbetslös – hans Milan behöver självförtroende.
Därför väcker måndagens bilder spekulationer i Italien.

ANNONS
|

Det var i juni som Zlatan Ibrahimovic meddelade sitt avsked till fotbollen. Inför ett fullsatt San Siro tackades han av av Milan-supportrarna.

Sedan dess har frågor kring svenskens framtid väckts, redan tidigt uppgavs han vara aktuell för en återkomst till Milan på någon typ av ledarposition.

Det blev ingenting med det – men sedan kastades saker och ting runt när klubblegendaren Paolo Maldini fick sparken från sin sportchefsroll.

Journalisten Nicolò Schira har tidigare, på X, rapporterat att Milans intresse för Zlatans tjänster alltjämt är stort. Och bilder, publicerade av Milan-journalisten Luca Maninetti, som sprids under måndagen spär onekligen på dessa uppgifter.

ANNONS

Samtalade med tränaren

För två dagar efter Milans 5–1-förlust mot Inter, lagets största derbynederlag på 14 år, syntes Zlatan anlända till klubbens träningsanläggning Milanello i en svart Volvo.

Han övervakade sedan träningen och syntes samtala med huvudtränare Stefano Pioli. Vad detta säger om en eventuell framtid för svensken i Milan ska låtas vara osagt.

Zlatan bor alltjämt kvar i Milano med familjen, båda hans söner tillhör Milans ungdomsakademi.

Milan hade innan derbyförlusten inlett ligasäsongen med fyra raka segrar, härnäst kliver man in i Champions Leagues gruppspel när Newcastle kommer till San Siro på tisdagskvällen.

LÄS MER:Zlatan Ibrahimovic i konflikt med hyresgäst

LÄS MER:Carl Söderberg säljer Zlatan Ibrahimovic tidigare hus

LÄS MER:Zlatan Ibrahimovic på läktaren i Hammarbys returmöte med Twente

ANNONS