Benzema i blåsväder – säger till att inte passa lagkamraten

Karim Benzema har hamnat i blåsväder. I ett klipp som sprids på twitter hör man hur Real Madrids stjärna säger till Mendy att inte passa lagkamraten Vinicius Jr.
– Jag svär på min mammas liv, han spelar mot oss, säger han.

|

Inte många trodde sina ögon när Marcus Thuram, i matchminut 58, tryckte in sitt andra mål för matchen och därmed 2–0 för sitt Borussia Mönchengladbach mot storfavoriten Real Madrid.

”Vad är det som händer!”, twittrade till och med Bundesligaklubben ut när ledningen var utökad.

Real Madrids stjärnor var nog rejält skärrade – men lyckades till slut samla sig för en stark upphämtning och en kvittering från Casemiro i matchens absoluta slutskede.

Gott så? Kanske inte.

Allt verkar nämligen inte vara frid och fröjd i den spanska storklubben. Nu har nämligen ett klipp läkt ut där man kan höra hur Karim Benzema – innan andra halvlek – uppmanar Ferland Mendy att inte passa lagkamraten Vinicius Jr.

– Bror. Spela inte till honom. Jag svär på min mammas liv, han spelar mot oss. Han gör vad han vill, säger han i ett klipp som delas av Get French Football News.

Av allt att döma lyssnade Mendy på Benzema. Enligt AS ska han nämligen endast passat Vinicius Jr tre gånger under den andra halvleken.