Elias Ymer slog sönder tv-kamera på Challenger-touren

Nyligen var det rubriker kring lillebror Mikael efter ett uppmärksammat Zlatan-citat. Nu är storebror Elias Ymer aktuell, efter att ha fått ett utbrott och slagit sönder en tv-kamera under en tennismatch.

ANNONS
|

Bröderna Mikael och Elias Ymer är Sveriges två bästa tennisspelare på herrsidan. De är just nu rankade 88:a respektive 137:a i världen. Och så sent som i mars var de viktiga när det svenska laget kvalade in till gruppspelet i Davis cup, som ska spelas i september.

Men den senaste tiden har det handlat om andra saker än tennisframgångar för bröderna.

Nyligen fick Mikael Ymer skarp kritik efter att ha tackat nej till Swedish open i Båstad. Sedan förklarade han varför han tackade nej till Tennisportalen:

– Anledningen till varför jag inte spelar i Båstad är samma anledning till att Zlatan inte spelar i allsvenskan, sa Mikael Ymer.

ANNONS

Kritiken blev inte lindrigare efter det.

LÄS MER:Magnus Normans svar efter Ymers utspel

LÄS MER:Mikael Ymers utspel: Jämför sig med Zlatan

Elias Ymer slog sönder tv-kamera

Nu är det storebror Elias Ymers tur att bli en snackis, av andra anledningar än tennisframgångar.

Under tisdagen spelade Elias Ymer en ATP Challenger-turnering i Salzburg. Han mötte fransmannen Corentin Moutet i sextondelsfinalen och hade det tufft.

Efter en förlorad poäng tappade 26-åringen humöret helt och sköt iväg en boll med full kraft. Den träffade en tv-kamera som gick sönder. Glassplitter spred sig över hela banan och matchen fick avbrytas tillfälligt.

Elias Ymer förlorade till slut matchen med setsiffrorna 6-4, 6-3.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS